Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo se rád ve vztahu hádá a vyvolává boje? Tahle znamení si v tom libují

/
  • (iStock)
    7. ledna 2023 ● 06:00

    Někteří lidé si nemůžou pomoci, ale hádky jsou v jejich vztazích každodenní rutinou. Je to pro ně koření, bez kterého nemůžou fungovat. A i když by mnohdy chtěli raději mlčet, nakonec přece jen do rvačky s partnerem vstoupí. Někdy je to možná zábavné, jindy to je ale naopak pěkně otravné.

    To, že mají ve zvyku se svými partnery neustále bojovat a vyvolávat hádky a konflikty, hodně vyplývá i z jejich povahových vlastností. Některé jsou dány geneticky, za něco tak trochu mohou hvězdy a sluneční znamení, ve kterém se narodili. Takoví lidé pak aktivně vyhledávají konflikt a příležitosti, jak se pohádat. Existují čtyři znamení, která mají tento zlozvyk.

  • 1.

    Beran

    beran

    Beran je vždy připraven na bitvu. Toto znamení je totiž velmi silné a intenzivní. I když si uvědomí, že se mýlí, jsou neustále odhodláni vyhrát. V důsledku toho často působí ve vztahu jako příliš agresivní a bojovní. Nikdy neustoupí ze sporu dobrovolně, a snaží se svého partnera neustále přelstít, aby hádku vyhráli oni.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci

    blíženci

    Pokud partner Blíženců není na stejné vlně jako oni, lidé narození v tomto znamení jsou náchylnější ke zdvořilým neshodám, které nakonec eskalují v plnohodnotnou bitvu. Klidně začnou hádku bezdůvodně, aby se psychicky stimulovali a někdy jen aby hádkou „zabili“ čas. V tomto směru jsou poněkud „ujetí“. Kdo si dobrovolně libuje v hádkách?

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Lev

    lev

    Drama Lvy vzrušuje. Proto budou Lvi vždy hledat způsob, jak situaci vygradovat a zhoršit, i když ji lze řešit zdvořile a v poklidu. V tomto směru jsou trochu podobné Blížencům, kteří si v hádkách někdy „jen tak libují“. Lvi raději hádku vyvolají, než by problém s partnerem řešili. A když pak nedosáhnou toho, co chtějí, rychle se rozruší.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Lva: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Panna

    panna

    Panny jsou perfekcionistky, kterým záleží na tom, aby vše bylo podle „lajny“. Pokud se tedy cítí nevyslyšené a jejich partner s nimi nesouhlasí, mohou se začít hádat, a to velmi intenzivně. Obecně Panny dávají přednost tomu, aby vše bylo po jejich a obvykle odmítají dělat kompromisy, když dojde k hádce. Nikdy, nebo jen málokdy, něco udělají v souladu s přáním svého partnera.  

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz