Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Panovační a bezohlední: Která znamení nad vámi budou práskat bičem

/
  • Vládnout, rozkazovat, vést
    Vládnout, rozkazovat, vést (iStock)
    15. května 2023 ● 06:00

    Někteří lidé se pro roli šéfa narodili: Očekávají, že ostatní udělají, co jim přikázali, a neberou ne jako odpověď. Tito lidé mají schopnost stát se skutečnými vůdci, i když se při svém vzestupu na vrchol mohou lidem znelíbit. Která znamení jsou přísná a která vysloveně panovačná?

  • 1.

    Štír

    ...
    Kozorozi neberou ne jako odpověď. Chtějí být ve všem nejlepší, ať už to znamená stát se generálním ředitelem, nebo být nejobdivovanější osobou na večírku. Kozorozi strategičtí géniové, kteří hrají s kartami blízko u své hrudi a vždy hrají na vítězství. Jejich znamení symbolizuje kozla šplhajícího na horu příležitostí, což se hodí dvojnásob, protože chtějí být  G.O.A.T. neboli "Největší ze všech". Toto znamení pracuje chytře, a moudře využívá svůj čas k dosažení svých cílů a mocenského postavení". Jakmile se Kozoroh jednou rozhodne, už to nezmění - a postará se o to, abyste jeho rozhodnutí vzali za své.

  • 2.

    Kozoroh

    ...
    Berani rádi soutěží a vítězí, snadno tak převálcují své okolí. Stejně jako mytologický Beran, který je symbolem tohoto znamení, se málokdy vzdávají, zejména pokud doufají v "mocenské postavení". Pokud máte v rodině člena ve znamení Berana, pravděpodobně jste se už naučili, že boj s ním nikdy nevyhrajete. Berani umí využít svou agresivitu ve svůj prospěch a také dokážou okouzlit přátele a členy rodiny, a tím je dostat na svou stranu.

  • 3.

    Beran

    ...
    Lvi rádi rozzáří místnost, což může někdy působit dominantně. Tito králové a královny zvěrokruhu mají panovačnou povahu, protože "nikdy nic nedělají napůl". Toto dramatické znamení je rádo středem pozornosti, a aby se tak stalo, předvede pořádnou show. Jejich velké ego je činí silnými, ale také to znamená, že nemají problém sdílet své „silné“ názory.

  • 4.

    Lev

    ...
    Štíři jsou známí tím, že milují moc. Často používají své "štíří žihadlo" a staví se všem výzvám čelem. Mějte na paměti, že ve své snaze o kontrolu "rádi udržují tajemství a mají rituální chování, kterým se snaží ovládat druhé". Tato totální dominance znamená, že se někdy chovají diktátorsky - protože si prostě nemohou pomoci.

  • 5.

    Štír

    ...
    Lidé ve znamení Býka se soustředí na to, aby se v životě prosadili, což vede k dominantnímu přístupu. Lidé se Sluncem ve znamení Býka se velmi zajímají o peníze, hmotné statky a osobní zdroje. Proto je pro ně vedoucí postavení důležité. Jejich posedlost mocí je způsobena tím, že symbol býka představuje sílu a stabilitu, což umožňuje stálý pokrok v jejich úsilí o získání moci. Býci jsou často tvrdohlaví a nesnášejí změny, takže budou prosazovat, aby vše zůstalo při starém

  • 6.

    Býk

    ...
    Blíženci přimějí lidi, aby udělali to, co chtějí, tím, že to prezentují jako nejzajímavější možnost. Jsou přizpůsobiví a pohotoví, což jim dává schopnost mít vše pod kontrolou, aniž by se moc snažili. Flexibilní osobnost znamení Blíženců znamená, že se budou chovat tak, jak si myslí, že po nich člověk chce, a přitom hrát svou vlastní hru.  Dokážou nenuceně používat sarkasmus, aby šéfovali ostatním, pokud jim to přinese výhody. Tito rychlí myslitelé také dokážou přechytračit lidi, kteří to nečekají.

    .

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz