Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nezištní přátelé: Která znamení horoskopu vás budou chovat jako v bavlnce?

/
  • Hýčkají vás víc, než rodina
    Hýčkají vás víc, než rodina (istock.com)
    28. března 2023 ● 06:00

    Přátelství přináší oběti i benefity, někteří lidé si však své kamarády hýčkají, protože je víc těší dávat než přijímat, nebo spokojené přátelství prostě považují za potvrzení své hodnoty. Která znamení to jsou?

  • 1.

    Beran

    ...
    Všichni Berani jsou velkorysí, vstřícní a mají obětavou povahu. Rádi přinášejí lidem radost. Obvykle mají dobré srdce, mají se opravdu rádi a jsou si vědomi své hodnoty. Právě tato sebedůvěra jim umožňuje dávat druhým hodně, aniž by za to něco očekávali. Pokud mohou, Berani se snaží pomoci, zvlášť proto, že jsou sociálně velmi schopní.

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci jsou obzvláště oddaní svým blízkým. I pokud jde o přátelství, Raci si svých lidí váží a jsou nesmírně vášniví a obětaví. Protože se obvykle cítí dobře v malé skupině, jsou pro ně přátelské vztahy skoro tak cenné jako ty pokrevní, často i cennější.

  • 3.

    Lev

    ...
    Pro Lvy je typické, snadno navazují vztahy, protože touží po popularitě a obdivu. Proto je jim péče o ostatní příjemná, lahodí jejich egu a často kladou větší důraz na akt štědrosti než na to, aby za něj něco očekávali. Lvi rádi dávají svým blízkým dárky a rádi tím vyjadřují své přátelství, aniž by za to něco žádali. Chtějí vám tak dát najevo, jak moc pro ně znamenáte a jak moc jim na vašem přátelství záleží.

  • 4.

    Štír

    ...
    Štíři jsou věrní a neuvěřitelně loajální přátelé. Snaží se být tu pro své přátele, když je potřebují, ať už to znamená fyzickou přítomnost, nebo jen to, že jsou k dispozici a mohou si popovídat. Lidem, které mají kolem sebe, nedůvěřují, ale když už si někoho pustí k tělu, váží si ho a udělají pro něj vše. Vynakládají úsilí, aby tu pro své přátele aktivně byli a poskytli jim empatii.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz