Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bez soucitu. Znamení zvěrokruhu, kterým chybí empatie a pochopení

/
  • (iStock)
    11. února 2023 ● 06:00

    Podle astrologie se některá hvězdná znamení nezajímají o pocity ostatních. Nechat lidi trpět je neděsí a je jim to celkem jedno. Někdy bývají opravdu velice chladní a bezcitní. Být empatický a ohleduplný k pocitům druhých je ctnost, která není pro každého samozřejmostí.

    Zatímco někteří jsou obětaví a laskaví, někteří lidé jsou sebestřední a egoističtí. Ti posledně jmenovaní jsou často sami sebou posedlé bytosti, které se většinou zajímají jen o sebe a klidně kráčejí přes mrtvoly, jen aby dosáhly výhody bez ohledu na to, jak moc to ubližuje ostatním. Tito lidé berou ostatní jako samozřejmost a nikdy neváhají, aby si s nimi zahráli svoje hrátky. Proč jim chybí více soucitu? Může za to také znamení, ve kterém se narodili. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Beran

    beran

    Ohniví, vášniví a panovační Berani postrádají empatii. Udržují se zaměstnaní a zůstávají nedotčeni věcmi, které se kolem nich dějí. Jsou velkými vyznavači „něco za něco“ a spojují se s lidmi pouze ve svůj prospěch. Lidé narození v tomto znamení většinou neujdou kilometr navíc, aby pomohli druhým. Samozřejmě to nelze paušalizovat, ale co si budeme, že. Určitě nějakého Berana taky znáte.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023: Berani

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023: Berani • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh

    Pomáhat druhým a být soucitný s blízkými a drahými je to poslední, co ve slovníku Kozoroha najdete. Jsou to workoholici, kteří touží po úspěchu víc než po čemkoli jiném. A i když budete v nebezpečí, Kozorozi budou stát a užívat si show, sledovat vše zdálky a libovat si, že nemusí vystoupit ze své komfortní zóny, aby vám pomohli. No, nemějte jim to za zlé, prostě takoví jsou. Ambiciózní a cílevědomí, toužící po uznání. Do toho moc soucit nepasuje.

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023: Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023: Kozoroh • Videoredakce ženských webů

  • 3.

    Býk

    býk

    Býci si dlouho pamatují, co v minulosti zažili. V důsledku toho se z nich stávají chladní a téměř bezcitní lidé. Jsou zaměřeni na praktické a materiální záležitosti. Jejich hlavním smyslem života bývá často práce a když za něčím jdou, jdou jako býci tvrdě kupředu. Nevěří v milosrdenství nebo odpuštění, pokud jim někdo ublížil. Jsou silné osobnosti a věří na pomstu. Samozřejmě, že vám úmyslně neublíží, ale taky nikdy neposkytnou pomocnou ucho těm, kteří to potřebují.

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023: Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023: Býk • Videoredakce ženských webů

  • 4.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou jako svobodní ptáci, kteří jdou rádi s proudem. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu bývají považovaní za sobce, protože jsou apatičtí k potřebám, požadavkům nebo pocitům druhých. Střelci nejsou ochotni dělat kompromisy v zájmu ostatních a mají potenciál zbavit se lidí, pokud jim to prospěje. Nedivte se, pokud vás právě Střelec „sestřelí“ bez mrknutí oka.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop pro rok 2023 - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Střelec • Videoredakce ženských webů

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz