Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Samotářství odzvonilo: Čtyři znamení, která brzy najdou přátele

/
  • Která znamení poznají letos nové přátele?
    Která znamení poznají letos nové přátele? (iStock)
    23. května 2023 ● 06:00

    Přijde vám, že je vaše nálada i přes teplé počasí na bodu mrazu? Stále se vám nedaří najít nové přátele a ti stávající se vám sotva ozvou? Nezoufejte! Možná, že patříte mezi tato čtyři následující znamení, která už brzy poznají nové přátele, se kterými budou moct někam vyrazit.

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu

    Vodnáři zažívají skutečně dobrý rok. Daří se jim pracovně a jejich usilovná předchozí tvrdá práce sklízí ovoce. Kromě toho ale navazují také hodně nových vztahů — nejen těch pracovních. Mají velkou šanci, že poznají nové přátele, a navíc, že jim nově vzniklé přátelství vydrží celý život. Bude totiž skutečně hluboké, důvěrné a poskytne poněkud specifickým Vodnářům i tolik vytoužené porozumění.

     

    VIDEO: Jaká přátelství mají šanci, že vydrží napořád, podle horoskopu? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Berani se snaží, aby jim jejich přátelství vydrželo navždycky. Investují do něj hodně své energie. Málokdy se stává, že by jim nevydrželo. A když už se tak stane, díky komunikativnosti a nepřetržité společenskosti rychle poznají nové přátele, takže je to patrně dlouho trápit nebude. Stačí jim návštěva nějakého koncertu nebo divadla, účast na oslavě narozenin nebo delší den v práci. Hned mají Berani naplánovaný program na dlouho dopředu a o společnost v kruhu přátel nemají nouzi. Někdo by je snad kvůli tomu mohl obvinit, že jim na jednotlivých kamarádech zase tolik nezáleží. To ale nemusí být tak docela pravda. Berany, kteří jsou zvědaví, zajímají detaily o soukromí jejich přátel. Kromě toho, že se starají o to, jak se jejich kamarádi mají, hodně z událostí v jejich životě si pečlivě pamatují a nedělá jim problém kdykoliv své blízké vyslechnout, když je něco trápí.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci jsou neposední a někdy dělá problém ostatním s nimi držet krok. Pro jiná znamení není moc snadné je pochopit. Proto stejně, jako rychle přátele získávají, tak o ně také někdy i přicházejí. Ale hvězdy nyní říkají, že právě teď nemusí věšet hlavu. Jejich dávná přátelství se v tomto roce znovu prohloubí a navíc poznají i přátele nové, se kterými dostanou šanci se naladit na stejnou vlnu. Nejlepší kamarády najdou Blíženci obvykle hlavně v dalších Blížencích, kteří se k nim skvěle hodí a mají stejné postoje a náhled na svět. Nemusejí tedy neustále řešit, že by nerozuměli jejich potřebám a názorům, což se jim s ostatními stává. Nyní tohle znamení čeká pozitivní i trochu hektické období plné zábavných událostí a akcí, takže nudit se rozhodně nebude.

     

  • 4.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Střelcům seznamování nedělá problém. Jako nejdobrodružnější znamení jdou do všeho po hlavě. A nové příležitosti dělají nové přátele. Takže známých a přátel mají Střelci obecně dostatek. Zejména nyní, když se oteplilo, přibude jim možností k poznávání stejně akčních a podnikavých jedinců. Kromě nových kamarádů se mohou letos Střelci seznámit i s novým protějškem. Protože bude podobně naladěný, má tento budoucí vztah Střelců šanci, že jim dlouho vydrží. Jinak bude celý zbytek jara a začátek léta Střelců celkem nabitý. Probíhat bude ve znamení turistiky, dovolený a mnoha výprav na druhou stranu zeměkoule, kde poznají nejen nové lidi, ale i odlišné a zajímavé zvyky jiných kultur.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz