Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší dříči a workoholici zvěrokruhu. Kdo patří k těm nejpracovitějším?

/
  • (iStock)
    24. ledna 2023 ● 05:00

    Ať už je pohání vášeň, soutěživý duch nebo touha po úspěchu, následující znamení zvěrokruhu se budou vždy snažit, aby své cíle realizovala. Pro některé není tvrdá práce jen silnou stránkou, ale je to jejich charakteristický rys. To jsou ti, kteří pracují přesčas, nevypínají si telefony a kontrolují firmu i o dovolené.

    Podle astroložky Desiree Roby Antila jsou nejpracovitější zemská znamení. Prvek Země je nejstabilnější ze všech dvanácti znamení a dává jim velkou sílu, pokud jde o práci. Kromě slunečního znamení je to také planeta Mars, která dává svým zrozencům vášeň a odhodlání, díky čemuž jsou pilnou a neúnavnou včelkou. Součástí horoskopu jsou také astrologické domy, kterých je stejně jako znamení, dvanáct. Každý z nich souvisí s určitou oblastí našeho života.

  • 1.

    Býk (20.4. – 20.5.)

    ...

    Věrný, neochvějný a odhodlaný Býk chce vždy dosáhnout materiálního pohodlí. A proto také tvrdě pracuje. Jaké pevné zemské znamení ví, jak obstát i navzdory nepřízni osudu. Nejen, že má Býk sílu vytrvat v jakékoli výzvě, ale má také sílu potřebnou k dosažení svých cílů. Býk vládne druhému domu, který se týká peněz, práce a životního prostředí. Druhý dům se zaobírá majetkem a financemi, především schopnost jednotlivce vydělávat peníze. A Býk peníze miluje a umí je dobře vydělávat. Býk dobře ví, že s tvrdou prací přichází odměna.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Panna (23.8. – 22. 9.)

    ...

    Když dojde na tvrdou práci, Panny věří, že všechno záleží na detailech. Kritické, drzé, pilně pracující – takové jsou Panny, kterým jde vždy o dokonalost. Když se Panna na něco upře, je ochotná udělat naprosto všechno, aby toho dosáhla. Panna vládne šestému domu rutiny, který se týká organizace a každodenních úkolů. Šestý dům řídí kariéru a není tedy divu, že Panny milují práci a jsou často prací posedlé. Jsou skvělé komunikátorky a zároveň spolehlivé osoby, pokud jde o práci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

    ...

    Existuje důvod, proč jsou Kozorohové generálními řediteli a chladnými vůdci zvěrokruhu. Jako zemské znamení milují, když můžou v práci převzít iniciativu. Ať už si přejí cokoli, tito praktičtí nadšenci budou ochotně pracovat přesčas, aby to získali. „Kozorohům vládne 10. dóm kariéry, cílů, úspěchů a veřejného obrazu,“ říká astroložka Antila. Silně obsazený 10. dům svědčí o touze uspět a být uznáván. Planetární vládce Saturn dává Kozorohům do vínku také výdrž a dlouhověkost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz