Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu má neovladatelnou povahu a nedokáže krotit svoje emoce?

/
  • (iStock)
    28. ledna 2023 ● 06:00

    Kontrolovaný hněv je dobrý způsob, jak vyjádřit své pocity. Někteří lidé však nedokážou udržet svoje emoce pod kontrolou a stávají se doslova neovladatelným monstrem kvůli svým intenzivním projevům.

    Někteří lidé překypují trpělivostí, zatímco jiní se naštvou velmi snadno. Nikdo pořádně netuší, co je může naštvat, urazit nebo co je dokáže vyprovokovat k hněvu. I sebemenší nepříjemnost je dokáže okamžitě nastartovat a vyvolat výbuch vzteku. A bohužel, jejich záchvaty jsou často nekontrolovatelné, takže je vhodné se chovat tak, abyste je nikdy nevyprovokovali. Chytrý výběr slov je při rozhovoru s těmito lidmi doslova zásadní. Která znamení jsou náchylná k vzteku a frustraci?

  • 1.

    Býk

    býk

    Býci jsou horliví a tvrdohlaví, takže se mohou snadno urazit, naštvat a jejich frustrace se projevuje ve formě prskajících slov, což vede k častým sporům a hádkám. Jakmile se k něčemu rozhodnou, budou pevně stát na svém a jsou ochotni stáhnout dolů všechny ty, kteří nejdou paralelně s jejich názory. Jejich hněv je zrádný, protože když jsou rozhněvaní, stávají se impulzivními a spontánními, takže nevíte, co od nich můžete čekat.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Beran

    beran

    Berani jsou milovníci svobody, se extrémně rozzlobí v okamžiku, když se je někdo snaží ovládat nebo omezovat jejich osobní prostor. Když dají volný průchod svému hněvu a žáru, mají tendenci zranit i své blízké a drahé pronášením krutých slov. Když jsou rozzlobení, nejsou ochotni skrývat své emoce, takže jejich podrážděnost vyplave okamžitě na povrch a rozčiluje ostatní.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Lev

    lev

    Lvi jsou známí jako vůdci na kole zvěrokruhu a jsou známí také svou dominancí a tvrdohlavostí. Mohou se snadno rozzlobit, když někdo nedělá to, co řekli, nebo když se někdo snaží omezit jejich představy a názory. Lidé narození ve znamení Lva budou dělat cokoli, aby dokázali svůj názor, a couvání či ustupování v jejich slovníku neexistuje. Jakmile to někdo neakceptuje, nemají nad sebou žádnou kontrolu a ve vzteku dokážou zajít až do zraňujících extrémů.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 4.

    Štír

    štír

    Jejich dravost je dost destruktivní. I když jsou Štíři vášnivé duše a nenechají se snadno rozzlobit, když se tak stane, je to doslova exploze. Dokážou udělat cokoli, aby své věci dokončili, a jakmile někdo nedodrží, co slíbil, neváhá jim to pořádně spočítat. I když všichni čas od času trpíme extrémy vzteku, Štíři dokážou být neustále naštvaní a nedokážou ovládat svou zuřivost. Konverzace s nimi se pak může změnit v ošklivou hádku.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz