Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Kdo pořád hledá klíče nebo telefon? Největší zapomnětlivci zvěrokruhu

/
  • Také pořád na něco zapomínáte?
    Také pořád na něco zapomínáte? (iStock)
    8. dubna 2023 ● 06:00

    Víte, že vaše znamení neurčuje pouze to, jak se budete v životě chovat nebo jak budete reagovat, ale že ovlivňuje i vaši paměť? Ve zvěrokruhu je pět znamení, která mají problém si na něco vzpomenout. Možná patříte k těm, kteří neustále hledají svůj chytrý telefon nebo svoje klíče.

    Být čas od času zapomnětlivý je naprosto normální. Zvláště pokud toho máte hodně a hlava je zavalená nejrůznějšími povinnostmi a úkoly. Ovšem některá sluneční znamení jsou taková vždy, a je jedno, jestli toho mají hodně, nebo mají zrovna dovolenou. Pravděpodobně svou zapomnětlivost mají napsanou ve hvězdách a musí tvrdě pracovat na tom, aby udrželi v paměti všechny rutinní detaily.

  • 1.

    Ryby

    ryby

    Ryby mají jsou emocionální a mají sklon k fantazii a imaginaci. Jsou také kreativní a umělecky založené. Znamení, která mají největší fantazii, budou mít vždy problém udržet si přehled o svých věcech. Kreativní Ryby nemají touhu zabývat se světskými věcmi, jdou s proudem a mnohem raději zasvětí svůj mozek své fantazii. Jejich zapomnětlivá povaha je nutí, aby každý den neustále něco hledaly. Celý den si kladou otázku, co zase zapomněli a téměř vždy mají pravdu a vrací se domů pro svůj telefon, klíče, deštník nebo důležité pracovné dokumenty.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Střelec

    střelec

    Spontánní Střelci jsou plní nápadů, impulzivní a neklidní, takže pro ně bývá problém soustředit se na jednu věc. Lidé narození ve znamení Střelce mají rychlou, bystrou mysl, která jim pomáhá vymýšlet úžasné plány, ale postrádá schopnost vzpomenout si, kam odložili třeba obyčejné klíče. Střelci jsou neklidní a často ztracení ve svých snech. Splní úkol, když to bude nezbytně nutné, ale zapamatování si nudných každodenních věcí, jako třeba kam si uložili své věci, spustí „mozkovou mlhu“, která vymaže veškerou krátkodobou paměť.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Střelce: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy

    váhy

    Váhy se snadno nechají rozptýlit krásnými a luxusními věcmi v životě a mohou zapomenout na nepříliš zajímavé každodenní detaily, jako jsou klíče nebo peněženka. Nebo vyrazí z domu v domnění, že všechno mají, a nakonec se musí vracet, protože si peněženku nechali položenou na okenním parapetu (bože, jak je možné položit ji právě tam?). Váhy se raději budou kochat uměním a rychle zapomenou na úkol, který před nimi stojí. Dobrá nálada je pro ně důležitější než myšlenky na klíče nebo schůzka s kamarádkou.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Blíženci

    blíženci

    Blíženci jsou neklidné duše, které si na svá bedra nakládají často příliš mnoho věcí naráz. Neustále mají nedostatek času a chtějí udělat vše, co si naplánovali, takže je přirozené, že začnou zapomínat na věci, které nemají přímo před očima. Toto znamení zvěrokruhu není zapomnětlivé kvůli nebeským vlivům, jejich zapomínání je spíše důsledkem stresu, pracovního vytížení a dalších vlastností, které souvisí s jejich slunečním znamením.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Blížence: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Blížence: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    Cílevědomí, ezoteričtí, hluboce zaměření na své nápady, otevření. Takoví jsou Vodnáři. Neustále něco nového objevují. Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu řeší stále nějaké problémy a vždy hledají kreativní řešení a inovace. Neustále přemýšlení o nových způsobech, jak realizovat své plány, zaměstnává jejich mozek a nenechává žádný prostor pro všední každodenní věci, jako je umístění dálkového ovladače k televizi, kabelky nebo vytištěné faktury.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz