Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo ze zvěrokruhu je silný fyzicky i duševně? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    20. dubna 2023 ● 06:00

    Všichni bychom si přáli být silní nejen fyzicky, ale i duševně a zvládnout všechno, co si zamaneme. Naše povaha z nás dělá to, kým jsme a povahové rysy jsou z velké části dány znamením, ve kterém jsme se narodili. I proto jsou někteří lidé odhodlanější, autoritativnější nebo naopak citlivější. Existují ale znamení, která jsou silná fyzicky i duševně.

    Zatímco síla a výdrž člověka v konečném důsledku závisí také na jeho stravě a fitness režimu, astrologie může mít významné slovo v tom, jak fyzicky a duševně silný člověk může být. Ne každý zvládne s přehledem nečekané životní tragédie či mentální a emocionální výzvy, které nám osud staví do cesty. Kdo ze dvanácti znamení patří k těm nejsilnějším po všech stránkách?

  • 1.

    Lev

    ...

    Lvi jsou rození vůdci. Jsou odvážní, stateční a odolní kdykoli připraveni vrhnout se na cokoli, co jim život postaví do cesty. Lidé tohoto znamení se nedají zkrotit, stejně jako lvi. Jsou zuřiví a přesně vědí, jak na jejich příkaz roztančit svět. Jsou také velmi oblíbení pro svou schopnost rychlého myšlení. Těžký týden? Pro Lva to není žádný problém –jsou připraveni překonat jakékoli mentální a emocionální výzvy, které se před nimi objeví. Nasměrujte ale svou přirozenou potřebu k objetí a dalším druhům fyzické náklonnosti, prospěje vám to.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou vždy připraveni na nejhorší. Jsou jedněmi z nejpracovitějších lidí a jsou také skvělými motivátory. Nikdy se nezhroutí, fyzicky ani emocionálně, a jsou připraveni dát vše, aby dosáhli svých cílů a ambicí. Jsou obrovsky efektivní. Pracovití Kozorozi se udržují ve formě svým vlastním tempem. Přestože jsou ambiciózní, ke všemu přistupují rychlostí, která je pro ně pohodlná. Rádi se udržují ve fyzické kondici, takže nezřídka je potkáte na běžícím pásu či na kole.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Štír

    ...

    Štíři jsou úspěšní, silní a houževnatí. Jejich nejvýraznějším rysem je, že jsou zlomyslní a přesně vědí, jak ovládat lidi, aby dostali to, co chtějí. To je dělá velmi silnými. Když na něco upřou svou pozornost, jsou nezastavitelní. Štírova nesmírná síla pochází z jejich touhy vydat ze sebe všechno. Vášnivý Štír je známý svou posedlostí. To platí pro všechny aspekty jeho života, včetně jejich fyzického zdraví a síly. Můžete se spolehnout na to, že se Štír bude vždy posouvat až na absolutní limit svých cílů a hranic.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Býk

    ...

    Býci jsou zemské znamení, které je uzemněné a stabilní. Jsou emocionálně velmi silní. Znají cenu lásky, pohodlí a tepla a jsou připraveni bojovat, aby vše získali. To z nich dělá důstojného soupeře pro každého, kdo se Býkovi dostane do cesty. Vždy tu budou pro své blízké, aby jim pomohli v dobách nouze a problémů. Přestože jsou tvrdohlaví, vždy přistupují k těžkým životním okamžikům s trpělivostí a houževnatostí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Beran

    ...

    Berani jsou kreativní, dynamičtí a ohniví. Když je něco zajímá, myslí to vážně. Jsou mocní svým vlastním způsobem; přesně vědí, co z nich udělá nejdůležitější postavu mezi všemi, a nepřestanou, dokud nedostanou to, co chtějí. Jsou skutečnými dobyvateli. Odhodlaní Berani využívají svou sílu k překonání jakékoli výzvy. Díky své vládnoucí planetě Mars, což je planeta vášně a agrese, mají Berani přirozenou tendenci být aktivnější než jiná znamení. Berani jsou známí svou přímostí, agresivitě a lásce k výzvám.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz