Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejšikovnější znamení zvěrokruhu. Kdo má ruce ze zlata, a kdo naopak nevymění ani žárovku?

/
  • (iStock)
    20. července 2023 ● 06:00

    Sehnat dnes řemeslníka není žádný med. Ať už je to elektrikář, zedník nebo malíř, je jich prostě málo. I proto se hodí, když máte partnera nebo kamaráda, kteří jsou domácí kutilové a dokážou podle YouTube nastudovat cokoli. Třeba to, jak se lepí tapety, pokládá podlaha nebo vyčistí dřez.

    Která znamení jsou z celého zvěrokruhu nejšikovnější a nejtalentovanější, pokud jde o práce kolem domu? Následující tři jsou „topka“ a dokážou se v minutě proměnit z úředníka v motorovou myš, která za jedno odpoledne dokáže naprosto nemožné. Mimochodem, pokud teprve hledáte partnera, pak by možná stálo za to vzít v úvahu i astrologii.

  • 1.

    Panna

    Panna

    Dalo by se říci, že Panny doslova ztělesňují píseň „Fix You“ od Coldplay, takže jsou samozřejmě největšími experty na opravy kolem domu i v něm. Panně vládne Merkur – což je planeta komunikačních a technických dovedností – a proto tohle proměnlivé zemské znamení nachází útěchu v sestavování pohyblivých částí. Panny nejsou nikdy v klidu, dokud vše nenajde své místo. Jakmile tedy začnou nějakou domácí práci, dokončí ji, i kdyby měly nastudovat desítky návodů na internetu. Na rozdíl od Kozorohů, kteří sice jeden víkend mohou začít s demontáží vodovodního potrubí, protože se nudili, ale před dokončením práce přejdou k něčemu zábavnějšímu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři jsou některými astrology žertem nazýváni „zimními pannami“, což znamená, že podobně jako Panny, jsou náchylní k pořádku, čistotě, šetrnosti a také trpělivosti. Tu potřebuje člověk k tomu, aby si opatřil matice, šrouby nebo kladivo, aby mohl něco v domě opravit. Spousta lidí možná sní o tom, že si vlastníma rukama opraví dřez, že vyspárují dlaždice v koupelně nebo si vymalují kuchyň, ale Vodnáři jsou téměř jediné znamení, které je dostatečně tvrdohlavé, aby sny skutečně naplnili. Chcete mít po boku šikovného partnera? Zvolte Vodnáře, nebudete litovat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 3.

    Rak

    Rak

    Láska Raků k opravování věcí v domě nevychází ani tak z nějaké konkrétní technické zdatnosti, ale spíše z touhy cítit se propojeni se svým prostorem. Pokud Rak uvidí po dešti, že je okno v kuchyni špinavé, nebude se ani na okamžik rozmýšlet, a hned se pustí do mytí. Bez mrknutí oka stráví den smýčením a uklízením, aby všude byl pořádek. Raci milují svůj domov a chtějí se ve svém prostoru cítit dobře, proto jsou iniciativní, pokud jde o úklid, opravy, rekonstrukce či jiné domácí práce, které nikdo jiný nechce dělat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Ryby

    Ryby

    Přestože jsou Ryby podnikavé, vyhýbají se jako mor všemu, co je potřeba udělat doma a týká se to manuální práce. Ryby jsou snílci, kteří lítají v oblacích, takže když čelí něčemu šíleně specifickému (a matoucímu), jako jsou například pokyny k nábytku IKEA nebo zavěšení obrazu na stěnu, jejich mozek kolabuje. Potřebujete sestavit novou skříňku? Určitě nevolejte o pomoc Rybu. Nakonec budete muset zavolat Pannu, aby vše dala do pořádku. Ovšem Ryby jsou úžasnými pomocníky, ale musí jim někdo dávat pokyny. Jen je, prosím, nenuťte, aby to dělaly samy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi nesnášejí činnosti kolem domu. Ne že by byli tak moc nešikovní, ale pracovat rukama je prostě nuda. Lvice herečka Kim Cattrall kdysi řekla: „Nechci být ani hodinu v situaci, kdy se nebudu bavit.“ A to přesně platí o Lvech. Spíše přistihnete Lva, jak si najímá hodinového manžela nebo manželku a dává jim vydatné spropitné (a ještě jim u toho připraví občerstvení s pivem), než by strávil hodiny hledáním toho, jak zavěsit police nad pracovní stůl. Lvi jsou hrdí na svůj talent a na oplátku pracují jen s těmi nejlepšími. Pokud patříte k těm, kdo nenávidí manuální práce, rozhodně si od svého přítele Lva nechte někoho doporučit. Nezklamou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz