Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

5 znamení, kterým je jedno, jak vypadáte. Tihle se o vzhled nezajímají

/
  • Kdo ze zvěrokruhu patří k těm nejméně marnivým?
    Kdo ze zvěrokruhu patří k těm nejméně marnivým? (iStock)
    19. července 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří přikládají velkou důležitost tomu, jak vypadají a jak vypadáte vy. Jsou ale naopak lidé, kterým je to spíše fuk a na vzhledu si nezakládají. Tyhle osoby rozhodně netrápí, když vyrazí k popelnici bez make-upu, a stejně tak jim nezáleží na tom, aby byl jejich potenciální partner fyzicky dokonalý.

    Kdo ze zvěrokruhu patří k těm nejméně marnivým? Kdo není posedlý vzhledem a smysl života vidí v něčem docela jiném? Je to těchto pět znamení. Patříte mezi ně?

  • 1.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi jsou ambiciózní a odhodlaní jedinci. Jsou to workoholici zvěrokruhu a záleží jim především na tom, aby byli úspěšní. Při navazování libovolných vztahů upřednostňují spíše ambice, inteligenci a integritu než fyzický vzhled. Jim samotným ostatně na vzhledu taky moc nezáleží.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Rak

    rak

    Raci jsou emocionální, pečující a soucitní. Mají tendenci klást důraz na osobnostní rysy a emocionální kompatibilitu před fyzickým vzhledem. Jsou to zatvrzelí romantici, kteří obvykle moc dobře vědí, co je potřeba k nalezení skutečné lásky a skutečného přátelství. Mohou sice držet krok s nejnovějšími trendy, ale v osobním životě chtějí někoho, kdo není povrchní a má hlubokou duši.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou podobně jako Raci soucitné a empatické. Je jim jedno, kolik vážíte nebo jaké oblečení nosíte. Znamení Ryb se zaměřuje více na emocionální spojení než na to fyzické. Chtějí o vás vědět všechno, od toho, kde jste vyrostli, až po to, kdo je vaším nejlepším přítelem. Ryby spíše ukončí vztah, pokud postrádá emocionální hloubku, než aby vás opustili kvůli tomu, že jste přibrala pět kilogramů.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Střelec

    střelec

    Střelci jsou odvážní a nezávislí. Patří k ohnivému znamení, a nevadí jim randit s kýmkoli. Ve vztazích upřednostňují zkušenosti a osobní rozvoj před čímkoli jiným, takže pokud jde o hledání lásky, nepovažují fyzický vzhled za prioritu. Tohle ohnivé znamení hledá nejodvážnější osobnosti ze zvěrokruhu, ne někoho, kdo je nejštíhlejší nebo nejkrásnější.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Střelce: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři jsou nezávislí a štědří. Vždy upřednostňují rozum před krásou. Při hledání toho pravého mají tendenci držet charakter a osobnost daného člověka na vysokém piedestalu. Chápou, že ve vztahu jde vždy o víc, než je vzhled. Chtějí víc, než jen hezkou tvář. Hledají někoho, s kým je nejen zábava, ale kdo je dokáže psychicky stimulovat.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz