Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velikonoční horoskop pro všechna znamení. Na co se zaměřit v tomto období?

/
  • (istockphoto.com)
    13. dubna 2022 ● 05:00

    Velikonoce jsou velká astrologická událost. Nemají pevné datum, ten se mění v závislosti na datu prvního úplňku po jarní rovnodennosti. Boží hod velikonoční letos připadá na 17. dubna a Velikonoční pondělí na 18. dubna. Využijte velikonoční svátky i jinak než pro pouhé pojídání čokoládových zajíčků, pojměte je jako duchovní alternativu.

    Podle astrologů se právě v tomto období na obloze setkaly dvě planety – Jupiter a Neptun. To v nás probudí touhu prosazovat svou víru a ideje. A také snahu pomáhat všem, kteří pomoc potřebují. Právě v období letošních Velikonoc začne naše duchovní obroda. Obecně bychom si ale měli dát pozor na lži, sebeklam a snahu uniknout z nepříjemných situací. Co tedy velikonoční období znamená pro jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    Beran

     

    Začněte nový projekt

    Velikonoce znamenají čas nových začátků, a protože toto je vaše narozeninová sezona, jak lépe ji oslavit než zahájením něčeho nového? Nové projekty nebo koníčky nás mohou často znervózňovat, ale toto období je zejména pro Berana velmi inspirativní, je to doba, kdy v sobě mohou zažehnout pověstnou ohnivou jiskru.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Vraťte se k přírodě

    Velikonoční období je dobou, kdy začínají pučet stromy a po dlouhé chladné zimě rozkvétají květiny. Vzhledem k tomu, že Býk je zemské znamení, nejvíce se uvolníte a uklidníte v kontaktu s matkou přírodou. Najděte si čas užít si její dary a oslavte letošní jaro procházkou, piknikem (pokud to počasí dovolí), fotografováním nebo můžete objímat stromy.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Rozveselte se

    I když Velikonoce letos nespadají do prvního dubnového dne, tedy apríla, měli byste se i tak naladit o svátcích na veselou notu. Blíženci v sobě mají dětskou nevinnost, tak ji využijte i teď. Možná jste unavení a stojíte na prahu vyhoření, tak se uvolněte, zapomeňte na práci a rozesmějte se. Třeba se svými blízkými nebo u nějakého filmu na Netflixu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Uctívejte Měsíc

    Zatímco Velikonoce jsou do značné míry o návratu Slunce/Syna Krista, velkou roli v nich hrají také tradice spojené s Měsícem. Velikonoční neděle připadá vždy na neděli po prvním jarním úplňku. A ten je v sobotu 16. dubna. Vzhledem k tomu, že vaší vládnoucí planetou je Měsíc, je pro vás lepší zaměřit se spíše na měsíční energie než na sluneční. Co to pro vás znamená? Aktivujte introspektivní energie Měsíce zápisem do deníku, nabíjejte kameny v náramku či krystaly v měsíčním světle nebo se jen dívejte na měsíc v úplňku na nebi.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Uctívejte Slunce

    Na rozdíl od Raka je vaším vládnoucím znamením Slunce, a protože Velikonoce jsou o vzkříšení naší velké ohnivé hvězdy (nebo určité náboženské ikony), budou se Lvi cítit nejšťastněji, když Velikonoce oslaví tradicemi spojenými se Sluncem. Tanec, zpěv nebo jakákoli jiná zábava ve společnosti dostanou vaše prosluněné já do slavnostní nálady. Tak proč nevyužít čtyři dny volna naplno?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Oslavte ženství

    Při všech těch řečech o Ježíši a Slunci může být snadné zapomenout, že podle legendy byl Ježíš počat v tomto ročním období Pannou Marií. Jelikož je Panna znamením panny, měly by pro vás být Velikonoce časem, kdy si připomenete svou ženskou stránku, především tématy zrození a výchovy. Pečujte o své potomky, o zvířata nebo si hrajte s dětmi, zkrášlujte svůj domov nebo sebe, nakrmte svou rodinu nebo dejte najevo své matce nebo důležitým ženám ve vašem životě, že jsou úžasné.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Kouzlete s úplňkem

    Protože Velikonoce musí vždy následovat po prvním jarním úplňku a jaro je vždy v období Berana, bude první úplněk obvykle ve vašem znamení, tedy ve znamení Vah. Dopřejte Měsíci, aby vám ukázal a naznačil, co je třeba ve vašem životě udělat, co nechat plavat nebo do čeho nového se pustit. Udělejte si seznam věcí, které vám neslouží, přečtěte si ho nahlas a pak ho (opatrně) spalte, abyste aktivovali ohnivé energie znovuzrození Slunce. Pozor si dejte v tomto období na ledviny, močové cesty a pohlavní orgány. Prospějí vám achát, křišťál a měsíční kámen.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Transformujte staré v nové

    Podobně jako sám Ježíš je i Štír mistrem proměny, a o tom Velikonoce jsou. Může to být duchovní druh transformace podobný jako u Vah nebo to může být něco úplně jednoduchého, jako jsou jarní úklid domova, vymalování nebo recyklování starého oblečení či nábytku. Možná je třeba okořenit váš stávající vztah? Využijte své schopnosti podobné Fénixovi k přeměně starého v nové a lepší, i když to bude jen obyčejné staré vejce zářivě namalované.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Poznejte jiné kultury

    Velikonoce nejsou jen tradicí západní civilizace, je spousta jiných kultur, které slaví začátek jara, tak proč se o některých z nich v pravém „střeleckém“ duchu nedozvědět něco málo? Naplánujte si výlet na základě svých zjištění do ciziny a poznejte nové země a kultury. Celý rok je před vámi, trocha plánování a fantazírování o vašem dalším dobrodružství je skvělý způsob, jak oslavit jaro a jarní svátky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Dejte se do pohybu

    Na jaře se rostliny probouzejí k růstu, zatím ještě pod zemí, ale jejich čas brzo přijde. Podobně jako váš, Kozorohů. Slunce se teď vrací ke své slávě, je tedy čas, abyste udělali totéž. Vytáhněte pero, blok a napište si, čeho chcete do konce roku dosáhnout, a rozdělte si vše na malé cíle. Pak si jeden vyberte a začněte – roční období je na vaší straně!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Oslavujte s přáteli

    Ježíš měl své učedníky, Slunce má Měsíc a velikonoční zajíček má… Desítky dětí poblázněných čokoládou... Velikonoce jsou časem pospolitosti, a protože jste profík ve sbližování lidí, budete se nejšťastněji cítit obklopeni lidmi, a to třeba na obědě, pikniku, nebo dokonce při pondělním koledování! Pokud se cítíte opravdu společensky naladění, vyrazte ven a dejte se do řeči s někým, kdo je třeba v nějakém ústavu nebo v nemocnici. Dobrých skutků není nikdy dost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Požádejte anděly o vedení

    Bez ohledu na to, zda jste křesťan nebo ne, Velikonoce jsou silně duchovním obdobím roku, které mnoho kultur v průběhu času slavilo a slaví. Vzhledem k tomu, že vaše intuice je silná, proč si nevypůjčit křesťanský koncept andělů pro meditační session a nepožádat je o radu, jak postupovat dál a lépe? Nemusíte být věřící, abyste dostali a přijali radu shůry. Andělé jsou tu pro všechny.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz