Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší bordeláři zvěrokruhu. Komu nevadí nepořádek na stole či ve skříni?

/
  • (iStock)
    8. dubna 2022 ● 06:00

    Přemýšleli jste někdy nad tím, proč je váš pokoj neuklizený? Jestli je to kvůli tomu, že jste líní, nebo kvůli tomu, že jste se tak už narodili? Možná že se vaše drahá polovička neobtěžuje hodit ponožky do koše se špinavým prádlem nebo vy sami necháváte na židli hromady oblečení.

    Věřte nebo ne, ale zdroj vašeho chování může mít původ ve hvězdách. Datum narození může velmi silně ovlivnit i takové věci, jako je vztah k pořádku a úklidu. Kdo je největší nepořádník zvěrokruhu?

  • 1.

    Rak

    Rak

    Raci dokážou nadělat velký nepořádek, ale je to hlavně proto, že jsou nostalgičtí. Těžko se loučí s čímkoli z jejich minulosti, co je spojeno s hezkými vzpomínkami. A může to být cokoli, od Polaroidu z minulého tisíciletí až po šaty, ve kterých šli na svoje první rande. Kvůli jejich zálibě uchovávat vzpomínky nablízku se pochopitelně časem vytvoří nepořádek a chaos.

    Raci se také rádi baví, což může vést k tomu, že neřeší, jestli je v dřezu spousta špinavého nádobí. Slavný astrolog Inbaal Honigman říká: „Raci se dokážou vzchopit a mají rádi, když jejich dům září čistotou a pořádkem. Ale to dlouho nevydrží, zvláště když k nim dorazí na návštěvu všechna vnoučata.“

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Beran

    Beran

    Beran je příliš zaneprázdněn vším kolem, než aby se staral o pořádek. Tito společenští motýli by mnohem raději byli ve městě, než aby se účastnili jarního úklidu v rámci akce Ukliďme Česko. Zatímco jsou venku, někdy i celé dny nebo týdny, pošta se jim neustále hromadí ve schránce, koš na papír přetéká a na té nevysvětlitelné skvrně v koupelně začíná narůstat zelená vrstva. Nejde o to, že by neměli rádi uklízení – jde jen o to, že uklízet začnou opravdu až když je to nezbytně nutné. Jakmile si uvědomí, že v jejich bytě je už velký nepořádek, pustí se do práce. A pokud měli v práci náročný den, nečekejte, že po návratu domů umyjí nádobí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Stejně jako Berani jsou Blíženci velmi společenským znamením, které by mnohem raději dostávalo do ruky koktejly místo hadru na čištění oken. Blíženci vždy hledají „stimulaci“ a bohužel uklízení není zrovna zábavný úkol. Jistě, mohou vynést odpadky, ale nečekejte, že budou provádět hloubkové čištění, když to není nutné. Vzhledem k tomu, že Blíženci jsou velmi společenští a milují komunikaci, často je přistihnete při rozhovoru s přáteli nebo kolegy, místo aby pracovali rukama. Zatímco ostatní přemýšlejí o tom, co budou muset o víkendu doma udělat, Blíženci plánují na víkend výlety, návštěvy nebo relaxaci ve vaně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři jsou hluboce myslitelé, což znamená, že toho mají často na srdci, a uklízení není zrovna jejich šálek kávy. Požádejte Vodnáře, aby umyl nádobí, a můžete si být jistí, že místo toho zmizí v jiném pokoji s knihou v ruce nebo zahájí nějakou intelektuální přednášku, jen aby unikli úkolu. Vodnář má pořád velké starosti s chodem světa než to, kam mizí ponožky nebo jestli už ta hromada knih dosáhla kritické výšky. Jejich mysl běží tak rychle, že často ani nemohou vidět, jak se jim hromadí nádobí v dřezu. Místo toho jsou někde v koutě, píšou si deníky, plánují a přemýšlejí o velkých projektech.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 5.

    Ryby

    Ryby

    Ryby jsou známé jako "snílci zvěrokruhu", což může vést k tomu, že mívají dost často doma nepořádek nebo chaos. Je to zejména proto, že nejsou vůbec praktičtí lidé. Raději lítají v oblacích ve svých myšlenkách, než aby uklízeli. Je jim fuk, že by potřebovala jejich kuchyně vymalovat, čekají, až se sloupne barva a užívají si klidně nový rustikální vzhled. Jejich nepořádek tedy nevzniká najednou, roste pomalu, v průběhu let. Pokud máte ve svém životě Ryby, buďte připraveni a dávejte si na jejich nenápadný nepořádek pozor a řešte to včas.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 6.

    Střelec

    Střelec

    Pokud znáte nějakého Střelce, rozhodně byste se měli mít na pozoru před jejich organizačními schopnostmi, což je něco, na co jste už pravděpodobně přišli, pokud s někým takovým třeba žijete. Ohnivá znamení jako Střelec, Beran a Lev jsou vždy velmi aktivní, ale Střelec dělá všechny věci najednou. Takže se obvykle pokouší o praní prádla, ruční práce a cvičení s overballem ve stejnou dobu. Není pak divu, že některou věc, zvláště úklid, tak trochu odfláknou nebo zničí. U Střelců očekávejte nečekají. I když jsou Střelci velmi zábavní, určitě budete chtít svoje věci ochránit před hrozící katastrofou, pokud k vám přijde Střelec na návštěvu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz