Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Proč pořád řešíte minulost a nemůžete se posunout dál? Tohle jsou důvody

/
  • Jak se vypořádat s minulostí?
    Jak se vypořádat s minulostí? (istock.com)
    1. dubna 2022 ● 06:00

    Hrabete se pořád v tom, co bylo a nedokážete se dívat dopředu? Analyzujete všechno a bojíte se budoucnosti? Proč to tak je a co je skutečným důvodem toho, že se neumíte vymanit z minulosti?

    Minulost je historie, která je pro nás důležitá. Zavzpomínat si není špatné, a někdy je to dokonce nezbytné. Ale chcete-li se posunout dál, je nutné se z chyb v minulosti poučit, jinak zůstanete vězet v minulosti napořád.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Berani, vy se hrabete v minulosti, protože se pohybujete ve společnosti nesprávných lidí. Drží vás zamčené na místě a vy se nemůžete hnout. Nenechají vás růst a vzkvétat. Musíte si uvědomit, kteří lidé vám berou energii, a zbavit se jich, nebo s nimi být co nejméně.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci, vy jste uvízli v minulosti, protože se bojíte změny. Nemáte rádi kroky do neznáma. Raději byste lpěli na tom, co už znáte, i když to pro vás nebylo vůbec příjemné nebo prospěšné. Musíte se přestat bát a změny považovat za možnost posunout se do budoucnosti.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Uvízli jste v minulosti, protože máte pocit, že jít dál je urážkou lidí, které jste ztratili. Ale oni by chtěli, abyste se posunuli vpřed a udělali jste pro sebe to nejlepší. Ztráta blízkých lidí není nikdy příjemná, zvláště pokud jste je milovali, ale život musí jít dál. Akceptujte to, odpusťte jim a dívejte se dopředu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Vy se Raci hrabete v minulosti, protože máte pocit, že vaše nejlepší dny jsou za vámi. Pořád si vybavujete vzpomínky na to hezké a dobré, co vás potkalo, jako by už nic dalšího nemělo přijít. Neuvědomujete si, že za rohem čeká tolik nových a možná i lepších příležitostí a věcí, které stojí za to ochutnat.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi, uvízli jste v minulosti, protože se odmítáte posunout dál. Máte pocit, že vaše minulost je příliš krásná na to, abyste ji opustili, ale to vás jen drží na místě. Pořád si přehráváte v hlavě film z minulosti, v němž hrajete hlavní roli vy a vaše úspěchy. Všem dnům ale není konec.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

     

    Panny, vy se hrabete v minulosti, protože stojíte na jednom místě. Musíte se více hýbat. Potřebujete vidět svět z více perspektiv a rozšířit si obzory. Víme, že jste svým způsobem konzervativní a chcete mít vše dokonalé, ale život je přece plný krásných věcí. Nemusíte mít všechno naplánované dopředu.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Vy jste uvízli jste v minulosti, protože máte potíže se samoléčbou. Možná jste v minulosti prožili hodně nepěkných věcí, které vás zranili, ale je potřeba o tom mluvit. Je nutné bolest zpracovat. Jakmile neuděláte kroky k překonání toho, čím jste si prošli, neposunete se dál.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

     

    Uvízli jste v minulosti, protože vidíte v minulosti jen to, že jste si to užili, a nechcete to pustit z hlavy. Pořád dokola si v probíráte, jaké to bylo. Je ale nutné mít na paměti, že i v budoucnosti jsou dobré věci, jen o nich ještě nevíte.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Střelci, vy se hrabete v minulosti, protože si nejste jisti, co vlastně chcete od své budoucnosti. Je snazší myslet na to, kolik jste toho v minulosti ztratili než zjišťovat, co byste mohli v budoucnu ještě získat. Vy byste to ale měli vědět nejlépe, ne? Střelci jsou největší dobrodruzi zvěrokruhu, tak se neohlížejte zpět.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi, vy jste uvízli v minulosti, protože nevěříte sami sobě. Chybí vám víra a bojíte se riskovat. Jste největší dříči zvěrokruhu, neuhnete z cesty, dokud nesplníte to, co jste si umanuli. Ale riskování se bojíte a jste nervózní, když vidíte, co byste mohli objevit za okny. Nebojte se, vy to vždycky dokážete.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

     

    Vodnáři, vy se nemůžete vymanit z minulosti, protože jste ve své podstatě líní. Nechcete si dát práci s budováním lepší budoucnosti. Vy si lebedíte v tom, co bylo, je vám v tom pohodlně, tak proč něco měnit? Ale uvědomte si, že pak možná neobjevíte něco mnohem krásnějšího.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

     

    Ryby, vy jste uvízly jste v minulosti, protože jste tvrdohlavé. Máte rády věci takové, jaké jsou. Lítáte si ve svých vesmírech a neustále se vracíte k tomu, co jste prožily. Nechcete si totiž přiznat, že chcete-li změnit budoucnost, je nutné provést změny a poučit se z chyb v minulosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz