Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Která znamení změní láska k nepoznání? Z těchto se stanou úplně jiní lidé

/
  • (iStock)
    25. března 2022 ● 06:00

    Láska je mocná čarodějka. A když se člověk zamiluje, dokáže s ním udělat divy. Na některé lidi má dokonce tak silný a poztivní vliv, že je pak nemůžete poznat.

    Láska dokáže ovládnout tělo i mysl, a často o tom ani nevíme, že se najednou tváříme úplně jinak. Pro mnohé v naší blízkosti je to někdy docela šok, když se z morouse stane příjemný člověk, nebo z lakomce se stane dobrák od kosti, který by se rozdal. Která čtyři znamení se změnít v okamžiku zamilovanosti nejvíce?

     

  • 1.

    Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

    Střelec

    Jako každé jiné ohnivé znamení, které se zamilovalo, i Střelec vás začne rozmazlovat těmi nejdražšími dárky, vezme vás na cesty, které vám změní život, a nakonec se stane osobou, na kterou se můžete vždy spolehnout, ať se děje cokoliv. Když se tito průzkumníci zamilují, stanou se z nich najednou zamilované holubičky, o kterých by si ani ve snu nepředstavovali, že budou. Obvykle je známo, že je nudí zůstat na jednom místě, ale když se zamilují, tato ohnivá znamení se  stanou těmi nejoddanějšími. Jsou pozorní k vašim potřebám a skutečně se promění v někoho, kdo vás bude milovat až do smrti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

    Kozoroh

    Zpočátku se Kozorohové nemusí jevit jako romantický typ, ale když se tito workoholici zamilují, milují opravdu naplno. Vkládají veškeré své úsilí do vztahu, který má potenciál, budou se vám věnovat, jak jen mohou, a jako u každého jiného zemského znamení se Kozoroh vždy postará o to, abyste nestrádali. Jsou to oni, kdo odpoví na váš hovor klidně ve čtyři hodiny ráno, když nemůžete spát, uvaří vám vaši oblíbenou kuřecí polévku, když je vám špatně, a naslouchají všem vašim problémům, jako by byly jejich vlastní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Vodnář (21. ledna – 18. února)

    Vodnář

    Když tyto vzpurné duše kousne štěnice lásky, budete se díky nim cítit milovaní, a to od nepřetržitých roztomilých textových zpráv během dne, v nichž vám budou psát, jak moc jim chybíte, až po zanechání komentářů u vašich příspěvků na Instagramu, jak sexy vypadáte. Protože toto znamení upřednostňuje přátelství ve všech svých vztazích, pravděpodobně zjistíte, že vám dokáže věnovat seznam skladeb s milostnými písněmi, sdílet s vámi vtipy, kterým rozumíte jen vy dva, a spoustu jiných věcí. Nepochybně se pak stávají někým, na koho se můžete spolehnout, že bude stát po vašem boku v dobrém i zlém.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Blíženci (20. května – 20. června)

    Blíženci

    Když se tyto neustále přemýšlející lidé zamilují, budou se snažit, aby vás uspokojili. Budou vést ty nejintelektuálnější konverzace, které trvají hodiny,  prohlédnou si nové restaurace, aby zjistili, zda vážně stojí za ty čtyři hvězdičky. Blíženec přidá více vzrušení do každodenní rutiny a vždy bude mít připraveno něco vtipného, ​​co vám řekne, abyste se usmívali. Stejně jako Vodnáři, i Blíženci si cení přátelství ve svých vztazích – budou si s vámi rádi povídat o všem a o čemkoli, aby se stali zároveň vaším nejlepším přítelem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz