Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu miluje změny a kdo se jich naopak bojí? Jsou to tihle!

/
  • (iStock)
    16. března 2022 ● 06:00

    Někteří lidé nedokážou vydržet ani měsíc, aniž by podnikli nějakou změnu. Třeba přeskupili nábytek v ložnici nebo si obarvili vlasy. Bez změn se necítí dobře a užívají si je. Ale existují i lidé, kteří se krčí už jen při pomyšlení, že by si k snídani měli dát místo ovesných vloček třeba smažená vejce. Kdo ze zvěrokruhu je závislý na transformaci a kdo je stvořený pro rutinu a neměnící se zvyky?

    Mezi lidmi se najde spousta povah. Pro některé je typické, že se neradi pouštějí do nových věcí, jsou pasivnější a nejraději mají stabilitu. Ovšem jiní lidé nesnášejí jednotvárnost a změny potřebují k životu jako sůl. Která znamení taková jsou? A k jakému typu patříte vy?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Popravdě? Blíženci změnu nejen přijímají, ale jsou na ní závislí! Blíženci vládne Merkur – planeta komunikace, vyjadřování, intelektu, cestování. Není tedy divu, že Blíženci ani trochu nevadí, když se musí během několika minut zabalit a odjet třeba na konce světa. Jako skutečně svobodní duchové, kterými Blíženci jsou, kloužou životem a neustále přebírají rysy čehokoli a kohokoli, kdo je obklopuje. Neustále hledají informace a snadno se nudí, takže se nedivte, že vaše kamarádka, která se narodila v tomto znamení, nevydrží v jedné práci moc dlouho, a to i tehdy, když miluje své kolegy a má dobrý plat. Proč zůstávat na jednom místě, když je toho venku tolik k učení?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Stejně jako Blíženci, i Střelci jsou vždy na cestách. Milují svobodu a dobrodružství, rutinu a stereotyp nesnášejí. A pro Střelce znamená „na cestách“ nejen to, že vyřizují různé pochůzky. Tato ohnivá znamení jsou ochotná jít do extrému. Třeba se přestěhovat do jiné země, aniž by to komukoli řekli, a pak se stejně rychle přestěhovat zpět. Jako by o nic nešlo. Střelci, kterým vládne expanze a planeta Jupiter, ožívají, když jsou na cestě za poznáním. Střelci jsou „cestovní blogeři“, doktoři filozofie a dobrodružní kritici restaurací zvěrokruhu. Ačkoli by pravděpodobně uvítali větší stabilitu ve svém životě, nemrknou ani okem, když se musí sbalit a jít, což je v našem uspěchaném světě rozhodně ku prospěchu. Střelec se ale usadí jen tam, kde studna poznání nikdy nevyschne.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

     

    Možná vás překvapí, že na seznamu znamení zvěrokruhu, která milují změny, uvidíte metodickou Pannu, ale tato zemská znamení dokážou překvapit právě touhou po změnách. Stejně jako Blíženci a Střelci mají Panny proměnlivý temperament, což znamená, že nakonec se zvednou a jdou s proudem. V životě by sice dala Panna přednost tomu, aby zůstala na místě a ostatní se přizpůsobili, ale pokud musí, klidně následuje někoho jiného. Stejně jako Blíženci vládne Panně nepolapitelný Merkur, který vždy hledá další stimulaci a informace. Chtělo by toto zemské znamení raději zůstat tam, kde se právě nachází? Možná. Ale nikdy si nenechají ujít možnosti hledat něco lepšího za plotem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Býk

    Býk

    Na druhém konci spektra je Býk, který je možná nejtvrdohlavějším znamením zvěrokruhu. Býk je pevné zemské znamení, pasoucí se v bujném, zeleném poli. Tenhle spokojený býk nikam nepůjde, pokud má dost trávy na žvýkání a pěkné měkké místo, kde může spát. Býk je tvor, který miluje rutinu, často setrvává v práci, vztahu nebo životní situaci, která ho ve skutečnosti neuspokojuje, zvláště pokud jsou spolehlivé a konzistentní. Stabilita je pro Býky uklidňující, ale neměla by se pro ně stát pastí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou okouzlující, odvážní, krásní a zcela uvízlí ve svých cestách. Protože stejně jako Býk, i Lev je stabilní a pevné znamení. Pokuste se přimět Lva, aby vybočil třeba ze své obvyklé kosmetické rutiny, pracovního plánu nebo vztahu, a zbude vám nešťastný lev. Lvice nepotřebuje měnit rtěnku jen proto, že změna by mohla prospět, ani vyměnit široké džíny za úzké – je jim dobře v tom, v čem se cítí dobře a atraktivně. A stačí se podívat i na dvojici Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Oba jsou narození ve znamení Lva a po více než deseti letech se dali znova dohromady. Proč zkoušet něco jiného, když víte, co funguje?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz