Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejsvobodomyslnější znamení zvěrokruhu. Kdo patří k největším pohodářům?

/
  • (iStock)
    3. srpna 2022 ● 06:00

    Existují lidé, kteří mají tendenci nacházet ve všem a v každém člověku jen to dobré. Vždy se dívají na tu světlejší stránku věci a nikdy se necítí na dně. Takoví lidé patří do kategorie „happy-go-lucky“ a mají vždy pozitivní přístup k věcem. Jsou taky nejvíce svobodomyslní ze všech.

    Pokud jde o astrologii, existují čtyři znamení zvěrokruhu, která jsou svobodomyslná a pohodová. Kladou důraz na svobodu a osobnost člověka, nesnášejí závislosti a konformitu.

  • 1.

    Býk

    Býk

    Býci jsou typem lidí, kteří se rádi nacházejí v blízkosti šťastných duší. Jsou příjemní a snadno se s nimi mluví a téměř nikdy se necítí smutní nebo skleslí. Pokud už je náhodou něco trápí, nedají to moc najevo. Důležité je pro ně to, jak působí na ostatní. A na všechny ostatní chtějí působit jako pohodáři.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Váhy mají tendenci soustředit se na řešení problémů namísto toho, aby si dělaly těžkou hlavu z problémů. Rozhodně nepatří k těm, kteří by se hroutili, když se něco nedaří. Raději se dívají na pozitivní stránku věcí. I proto se s nimi nikdy nebudete cítit jako ve svěrací kazajce, vždy se budou snažit být v pohodě a harmonii.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelci dokážou najít radost i v těch docela maličkých drobnostech. Nepotřebují důvod k úsměvu. Jsou to zábavné, svobodomyslné a optimistické bytosti, které věří, že jdou s tím správným proudem. Pohodovější znamení byste asi hledali marně.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Ryby

    Ryby

    Ryby mívají téměř vždy veselou náladu. Život neberou příliš vážně a dělají obvykle jen to, co je dělá šťastnými. Jsou velice emotivní a milují fantazírování. Při konfrontaci s problémem zachovají obvkyle klidnou hlavu a řídí se svým instinktem.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář

    Fanoušci Hamleta možná znají citát: „Ačkoliv je to šílenství, je v tom metoda.“ Tak takoví jsou Vodnáři. Toto znamení nesnáší konvence a monotónnost natolik, že často nacházejí radost v chaosu. Jsou nekonečně kreativní a potřebují neustále nějakou změnu. Pro ne-vodnářské oči to může vypadat jako chaotické, ale Vodnáři, kteří jsou často jako v kleci, vědí své. Díky tomu patří k pohodářům, protože je nic nevytočí – ani zdánlivý nepořádek.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz