Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 znamení, která mají nálady jako na houpačce. Nikdy nevíte, jak budou reagovat

/
  • (iStock)
    27. května 2022 ● 06:00

    Vztekat se je někdy dobré. Dovolit emocím, aby šly ven, je zdravý způsob, jak si je nepustit k tělu a nepodlehnout úzkostem. U některých lidí však bývá jejich hněv za hranou, protože své nálady nedokážou kontrolovat. To samozřejmě může poškodit jejich vztahy, a to nejen partnerské, ale i pracovní.  

    Někteří lidé se snadno rozčilí. Zatímco každý se často na něco nebo na někoho rozzlobí, někteří lidí ztrácejí kontrolu nad svými slovy, a chovají se pak jako nesnesitelní blbci. Určitě znáte někoho, komu stačí málo, a už hoří jako pochodeň. Zejména těchto pět znamení zvěrokruhu má problém s náladovostí. Nepatříte k nim náhodou? Pokud ano, možná by stálo za to navštívit nějaký kurz sebekontroly.

  • 1.

    Beran

    Beran

    Berani mají tendenci vybuchnout hned, jakmile se rozzlobí. Nedokážou skrývat své emoce, a proto na nich na první pohled poznáte, že jsou viditelně rozrušeni. Hned taky uvidíte jejich frustraci, když je někdo nebo něco rozčiluje. Ustát jejich nálady je opravdu velmi náročné. A zvláště jejich životní partneři jsou doslova světci.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býci jsou tvrdohlaví, vášniví a horliví. Chtějí všechno ideálně hned, a hlavně tak, aby to bylo po jejich. Když se situace vyvíjí jinak, snadno se naštvou. Když se vztekají, bývají nejen hluční, ale taky agresivní. Můžete být ale v klidu, svoji „blbou“ náladu si s sebou neodnášejí, obvykle velmi rychle vychladnou. Což je fajn, protože se nikdy dlouho nezlobí.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

    Jako perfekcionistky mají Panny od lidí vysoká očekávání, a pokud tato očekávání nejsou naplněná, mohou se cítit naštvaně či dokonce pobouřeně. Neváhají druhým říkat ošklivé věci, protože jednají v afektu a v ten okamžik jim nedochází, že mohou svými slovy ublížit. Později ale mají tendenci toho litovat. Což je sice prima, ale ne každý jejich pozdější omluvy akceptuje.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou ohnivé znamení, které miluje pozornost. Také rádi rozhodují a dominují ve všech sférách života. Když se hádají, nikdy nechtějí ustoupit a budou se zuby nehty držet svého názoru. I oni říkají ve vzteku a hněvu druhým zraňující slova, která bývají někdy tak silná, že mohou dokonce zničit dlouholeté vztahy.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou divocí, vášniví a mají svou hlavu. Vědí, co chtějí a jak to chtějí. Pokud se něco pokazí nebo nejde podle jejich plánu, vybuchnout jako papiňák. Nemají sice tendenci snadno se rozčílit, jako například Berani, ale když už se to stane, jsou neovladatelní a chovají se jako nezřízená střela. Pozor, Štíři tak snadno nezapomínají.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz