Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

4 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí návštěvy a nezvané hosty. Patříte k nim?

/
  • (iStock)
    20. května 2022 ● 06:00

    Své přátele většinou máme rádi, takže nám nevadí, když se u nás zastaví i nečekaně bez ohlášení. Od čeho přátelé jsou? Nicméně jsou znamení, která doslova nesnášejí hosty, a už vůbec ne nezvané. A je fuk, že to jsou jejich kamarádi.

    Kdo patří do skupiny nepohostinných osob? Komu vadí, když v sobotu večer zazvoní zvonek a přítel má splín a potřebuje se vypovídat? Jsou to tato čtyři znamení. Počítejte s tím, že nebudou nadšení, pokud je vytáhnete z postele, když to nečekají.

  • 1.

    Rak

    Rak

    Raci zachází se svým domovem jako s posvátnou svatyní. Rádi zůstávají celé hodiny o samotě schoulení nad dobrou knihou a s malou svačinkou na stole. Jejich domov je často v dokonalé rovnováze, s vůní z difuzéru, vůní čerstvého prádla a povrchů bez skvrn. Když ale přijdou hostí, hrozí, že se rovnováha jejich příbytku naruší. A pokud přijde nezvaná návštěva, to doslova nesnášejí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Dalším znamením zvěrokruhu, které není dvakrát zdvořilé a pohostinné, jsou Váhy. Pravdou je, že jsou raději sami se sebou. Zbožňují samozřejmě svého manžela a děti, ale rády udržují svoji soukromou bublinu malou. Při návštěvě přátel se snaží, aby nepřekročili dobu návštěvy a očekávají, že co nejdřív rychle opustí jejich byt.  

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Štír

    Štír

    Pravděpodobně jediné znamení zvěrokruhu, které opravdu nesnáší domácí hosty, ale nemá problém být hostem pro ostatní, je Štír. Často jsou přistiženi, že zůstávají u svých přátel příliš dlouho nebo útočí na jejich ledničku, i když je žádají, aby to nedělali. Obráceně jsou ale dost sobečtí a málo pohostinní k druhým. Proč by jim dávali něco navíc ze své ledničky?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Beran

    Beran

    Berani zbožňují, když je jejich byt udržován v bezvadném stavu. Ale rozhodně to není za účelem zvát k sobě hosty. Nenávidí kolem sebe lidi, kteří jim mohou zaneřádit stůl, ležet na posteli nebo zůstat rozvalení na gauči po většinu dne. Jednoduše řečeno, Berani tolerují pouze krátkodobé návštěvy a hosty, kteří odejdou co nejdřív. Hlavně ať nepřespávají!

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz