Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejpřesvědčivější znamení zvěrokruhu, která vás dokážou přimět k čemukoli!

/
  • (istockphoto.com)
    8. června 2022 ● 06:00

    Pokud jde o přesvědčivost, jsou mezi námi tací, kteří se dokážou prosadit v jakémkoli scénáři – ať už je to flirtování, pozorování nebo předkládání přesvědčivých argumentů v zaměstnání i rodině. Tyto téměř magické superschopnosti mají určitě něco společného s hvězdami, takže se jim podívejme na zoubek. Která čtyři znamení to dokážou?

    Umění přesvědčovat druhé přináší v životě spoustu výhod, a to naprosto všude. Tato schopnost umožňuje prosadit i bránit vlastní názory a požadavky, a často dosáhnout toho, že je ostatní budou brát za své (aniž by měli pocit, že je k tomu nutíte). Přesvědčovací schopnost lze trénovat, ovšem existují čtyři znamení zvěrokruhu, kteří mají tuhle schopnost danou od narození.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Na vrcholu seznamu jsou lidé narození v tomto přirozeně výmluvném vzdušném znamení. Blíženci procházejí životní cestou jednoduše a vždy vás přimějí, abyste s nimi souhlasili. Představte si Blížence, vidíte ho? Ne nebude brát nikdy jako odpověď. Po každém odmítnutí počítejte, že použijí tisíc důvodů, proč byste to nakonec měli udělat a říct ano. Nakonec vás svou vytrvalostí unaví, a než se nadějete, uděláte naprosto cokoli, co po vás chtějí. Jistě, Blíženci jsou možná nerozhodní a trochu dětinští, ale je také známo, že mají dvě tváře, takže se nenechte jejich hravou povahou zmást, a nemyslete si, že jsou hloupí. Může to být jen lest, aby vás polapili do své sítě.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Pokud existuje nějaké znamení zvěrokruhu, které by mohlo prodávat led na Islandu, a ještě za to dostat milióny, byly by to superpřátelské, super okouzlující Váhy. Na rozdíl od vzdušných Blíženců Váhy přesně vědí, co říct, aby vás přiměly plnit jejich příkazy bez ohledu na to, jak moc se snažíte bránit. Váhy symbolizují váhy, což znamená, že se neustále snaží vytvořit rovnováhu a harmonii absolutně ve všem. Takže i když v sobě pěstujete zášť, Váhy vás přimějí, abyste vyměkli. Váhy budou vždy úspěšně přesvědčovat hašteřící se přátele nebo rozptýlí hádku ještě předtím, než vůbec začne. Jsou to největší mírotvůrci. V romantických vztazích jsou Váhy partnery, na které prostě nemůžete zůstat naštvaní – bez ohledu na to, jak moc se snažíte nebo jak moc vás rozčilují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Panna

    Panna

    Na rozdíl od Vah, které budou flirtovat a propalovat vás štěněčíma očima, aby si prosadily svou, vysoce analytické a praktické Panny fungují na zdůvodnění založeném na faktech. Bojíte se požádat o zvýšení platu v práci? Můžete se spolehnout na to, že tato zemská znamení vás donutí obhajovat sami sebe tím, že stáhnete statistiky ze všech důležitých webů, abyste drželi v ruce důkaz o tom, kolik vydělávají lidé ve vašem oboru. Nejste si jisti, zda se přestěhovat? Nebojte se, vaše důvěryhodná přítelkyně Panna má seznam pro a proti, proč je pro vás byt tři bloky od ní vhodnější. Jejich cílem je přimět vás vidět věci objektivně – a objektivně máme na mysli způsob, jakým věci vidí Panny. Namísto toho, aby vás tato zemská znamení dávala cokoli za vinu nebo vám lichotila, osloví vás intelektuální formou (vládne jim ostatně Merkur). Emoce nejsou nutně jejich silnou stránkou, raději podávají tvrdá fakta.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Štír

    Štír

    Občas záludní a vypočítaví Štíři znají způsob, jak vás přesvědčit, že jejich někdy ďábelské plány jsou ve skutečnosti vaším nápadem. Nebo vás přinejmenším nalákají, abyste do toho investovali svou energii. Tato vodní znamení jsou horlivými pozorovateli, kteří se rádi pohybují ve stínu, takže než se vás pokusí přesvědčit, abyste něco udělali, nejprve navážou spojení. Nikdy by neukázali své karty přímo, raději zůstávají pod radarem. Ale když po vás například chtějí, abyste si „kopli“ kritikou do kamarádova nového auta, řeknou něco ve smyslu: „Měli bychom se podívat, jestli opravdu každou sobotu dělá dobrovolníka v útulku pro zvířata, nemyslíš?" Ale vždycky budete uchváceni. To je totiž Štír.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz