Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu je uzavřený a ostražitý? Těmto pěti trvá, než vás k sobě pustí blíž

/
  • (iStock)
    23. března 2022 ● 06:00

    Některé lidi je opravdu těžké poznat. A rozhodně to není tak, že by nebyli přátelští. Když s nimi mluvíte, jsou vnímaví a milí. Můžete si s nimi dokonce velmi dobře rozumět. Nemůžete se však ubránit pocitu, že je vlastně neznáte.

    Ačkoli každý má své důvody, proč se neotvírá ostatním, napovědět může i sluneční znamení. Některým znamením může chvíli trvat, než se druhým otevřou, ale jakmile si získáte jejich důvěru, budete překvapení jejich vřelostí.

  • 1.

    Rak

    Rak

    Nemělo by být překvapením, že Rak je jedním z nejostražitějších znamení zvěrokruhu. Rak má tvrdý zevnějšek a měkký vnitřek a důvěřuje většinou až těm, kteří jsou mu nejblíže. Raci vám ze začátku nemusí věřit, proto bývá pro ostatní těžké dostat se pod jejich krunýř. Pokud chcete přimět Raka, aby se vám otevřel, je důležité se mu taky otevřít a ukázat svou zranitelnou stránku. Raci rádi pečují o druhé, takže pokud požádáte o laskavost, nemusí vás pak považovat za potenciální hrozbu. Raci taky uvítají, když jim projevíte vděčnost třeba darováním rostlin nebo něčeho, o co se mohou doma starat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Zemské znamení Panna je dokonalý perfekcionista zvěrokruhu. Z tohoto důvodu mohou žít podle mantry „pokud chcete, aby se něco udělalo správně, musíte to udělat sami“, zejména v pracovních situacích.  Když jednáte s Pannami, musíte prokázat svou hodnotu tím, že jim pomůžete něco udělat nebo je požádáte o radu a pak ji přijmete. Panny rády pomáhají, ale také milují pocit, že mají pravdu. Pokud jste vděční za radu, kterou vám Panny daly, a skutečně vám to nějakým způsobem pomohlo, řekněte jim to, ocení to a bude pak méně nedůvěřivá.  

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Štír

    Štír

    Ze všech znamení zvěrokruhu může být Štír tím nejméně důvěřivým ze všech. Štírovi vládne Pluto, které má temnou a intenzivní energii. Z tohoto důvodu má Štír tendenci uvěřit, že kdokoli cizí má postranní úmysly, zvláště pokud se zdá být milý. Štíři mívají temnější myšlenky, takže mohou dospět k závěru, že ostatní smýšlejí stejně jako oni. Abyste se k nim dostali blíže a získali jejich loajalitu, musíte jim nejprve prokázat tu svou. Naslouchat jim a snažit se, aby se vám otevřeli. To možná uděláte jediným způsobem, svěříte se jim se svým tajemstvím.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Stejně jako Panna, i Kozorohové mají problém obrátit se s žádostí o pomoc na ostatní. Jsou velmi pracovití a ambiciózní a raději by si všechno dělali sami. Na ostatní se neobrací o pomoc ne proto, že by se styděli, jen prostě nevěří, že jim chce skutečně někdo od srdce pomoci. Abyste přiměli Kozoroha, aby se přestal hlídat, ukažte mu, že můžete být pro jeho život nějakým způsobem důležití. Možná jim můžete poskytnout emocionální útěchu nebo jste člověk, na něhož se mohou spolehnout. Jednoduše řečeno, musíte Kozorohům ukázat svůj „životopis“, abyste se osvědčili.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnář jako vzdušné znamení nemá problém mluvit s ostatními a navazovat přátelství. Ve skutečnosti jsou to přirozeně přátelští lidé. Zejména pokud jde o milostné vztahy, dokážou být ale velmi ostražití. Vodnáři jsou velmi nezávislí a navázání vztahu je pro ně na seznamu priorit dost nízko. Mají rádi svůj prostor a vztahy je mohou někdy příliš dusit. Aby se vám Vodnář mohl romanticky otevřít, musíte začít přátelstvím. Když mu ukážete, že jste dobrý přítel a dobrý posluchač, uvidí, že si je brzo získáte na svou stranu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz