Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo zvládá s klidem i nepřízeň osudu a je pevný jako skála? Je to těchto šest znamení

/
  • (iStock)
    25. února 2022 ● 06:00

    Všechna znamení zvěrokruhu mají své jedinečné schopnosti a vlastnosti, díky kterým je rozeznáte od ostatních. Zatímco někteří zvládají nepřízeň osudu a těžkosti velmi intenzivně, jiní jsou obdařeni schopností zůstat klidní a vyrovnaní. Jsou to lidé, kteří rozvážně promýšlejí situaci, než zareagují a nevěří ve vášnivá okamžitá řešení. Málokdy je uvidíte panikařit a často se nestačíte divit, kde se v nich ten zenový klid bere.

    Ke kterému typu lidí patříte vy? Jste kliďasové, které nerozhodí absolutně nic, nebo šílíte z každé drobnosti? Kdo ze zvěrokruhu má racionální přístup k životu, kdo nepanikaří a kdo se rozhoduje s chladnou hlavou? Je to těchto šest znamení. Patříte do seznamu?

  • 1.

    Rak

    Rak

    Rak je jedno z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, přesto ví, jak elegantně obstát i v těch nejturbulentnějších podmínkách. Málokdy se zapojí do hádky, protože ví, že z toho nikdy žádné ovoce nesklidí. Respektuje svůj vnitřní klid a očekává, že i ostatní se budou chovat podobně. Jejich konečným životním cílem je mír a tvrdě pracují na vytvoření zenové rovnováhy v životě.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Nikdo ze zvěrokruhu nesnáší konflikty tak, jako Váhy! Ano, plaché a tiché znamení zvěrokruhu nemá rádo vzrušené debaty, konfrontace a konflikty. Proto se snaží najít štěstí v každé maličkosti, což často dláždí cestu k dlouhodobému štěstí. Hlavním a primárním cílem tohoto znamení je za všech okolností zmírnit napětí bez ohledu na to, jaká je situace, a usilovat o mír.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Lev

    Lev

    Pokud chcete lekce v lásce ke svému životu, není lepší mistr a učitel než král zvěrokruhu Lev. Lvi milují život a dokážou si užívat jeho jednoduchých radostí. Jednou z rozkošných vlastností Lva je však jeho schopnost zůstat v klidu a hledat ve všem tu světlejší stránku, když se skoro nic nedaří. Lev si nenechá negativním incidentem nebo myšlenkou zničit celý den a rychle se zase postaví na nohy. Takže místo toho, aby ho věci tížily, vždy hledá tu světlejší stránku života a zbytek nechá Lev na vesmíru.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Střelec

    Střelec

    Jedno z nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu a v celém vesmíru, pohodový Střelec moc dobře ví, jak přijímat i nejtěžší rány osudu. Snaží se co nejdéle vyhýbat pocitu přetížení a nevstupovat do zbytečných dramat. I když mají Střelci na všechno svůj názor, dokážou odlehčit situace tím, že se podívají na tu život z nadhledu, a především s humorem. Právem jsou označováni za znamení sériového „chladiče“, jehož nic nerozhází.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

  • 5.

    Ryby

    Ryby

    I když jsou Ryby jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, jsou také docela chladné. Ovšem v tom smyslu, že je nic nerozhází. Nenechají se zmocnit intenzivními emocemi a v nejobtížnějších situacích zůstávají klidné, chladné, a pevné jako skála. I když jsou hluboce emotivní, znají rozdíl mezi citlivostí a citovou troskou.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 6.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou ztělesněním toho, jak brát věci s nadhledem, jsou dítětem „sériového chladiče“ Střelce. Když tohle nadšené vzdušné znamení neplánuje cestovat na milion míst, jde s proudem a je šťastné, že jde tam, kam ho život zavane. Nedělá si z pádů moc velkou hlavu a patří také k lidem, kteří dokážou svým uvolněným postojem uklidnit druhé.

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz