Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu vám vždycky rád a dobře poradí? Těmto čtyřem můžete věřit

/
  • Kdo ze zvěrokruhu vám vždycky rád a dobře poradí? Těmto čtyřem můžete věřit
    Kdo ze zvěrokruhu vám vždycky rád a dobře poradí? Těmto čtyřem můžete věřit (iStock)
    26. ledna 2022 ● 06:00

    Pokud potřebujete nějakou radu, musíte se především ujistit, že jdete ke správné osobě. Někteří přátelé vám dobře poradí, pokud jde o randění a romantické vztahy, jiní vám doporučí nejlepší restauraci a další vám poradí, jak investovat peníze a co nejvíc vydělat. Jedna věc, kterou mají tito „poradci“ obvykle společnou? To, ke kterému slunečnímu znamení náleží.

    Následující čtyři znamení zvěrokruhu dávají za všech okolností nejlepší rady. Zjistěte, v které konkrétní oblasti vám poradí nejlépe.

  • 1.

    Střelec

    Střelec

     

    Střelec, milovník dobrodružství a objevování, vás přivede zpět, když se začnete řítit do propasti vyhoření. Očekávejte, že přítel v tomto znamení miluje zábavu a vždy vás přesvědčí o důležitosti rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Zvláště když v práci začnete přeskakovat z jednoho projektu do druhého. Ale jejich představa o radění není jen o tom, že si s vámi sednou ve vašem obývacím pokoji a povídají si o tom. Ne. Protože jsou přirozeně tak trochu patetičtí, tak vás tahle hyperaktivní ohnivá znamení s největší pravděpodobností vyženou na nějakou túru, dovedou vás přímo na vrchol hory a rozeberou důležitost cvičení, čerstvého vzduchu a objevování nového prostředí. Střelci jsou také horliví optimisté, takže když se začnete cítit trochu na dně, vyhledejte je, protože vám dají notný kus naděje a vykouzlí úsměv na tváři.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Všichni se občas dostáváme do těch bláznivých fází, kdy se prostě necítíme motivováni a naše ambice a cíle se zdají nedosažitelné. Naštěstí máme tohle uzemněné zemské znamení, které nám poskytuje určitou perspektivu. Kozorozi jsou pilní dříči a důkladní komunikátoři, takže pokud máte pocit, že nad svým nápadem sedíte příliš dlouho, zavolejte Kozorohu. Dá vám ty nejlepší rady, jak můžete převzít iniciativu, abyste se vzchopili a opět našli svou sílu. Kozorozi jsou skvělí, pokud jde o rady typu obchodních plánů, tipů na společnosti, se kterými byste mohli vstoupit do partnerství či kde a jak nejlépe inzerovat, aby se právě vaše produkty dobře prodávaly. Kozorozi jsou praktičtí a trpěliví, vždy vědí, kde hledat řešení, takže jim můžete položit nespočet otázek – vždy vás povedou správným směrem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Štír

    Štír

    Štír je tím nejlepším kamarádem, na kterého se můžete obrátit, když potřebujete poradit, jak se vypořádat s problémy s přítelem nebo partnerem.Tato vodní znamení vám připomenou, jací jste mocní, a zároveň vám prozradí všechna svá tajemství, jak chytit podvodníka při činu. Ale není to všechno o pomstě a plánech. O těchto Štírech je také známo, že jsou docela svůdnice, takže pokud se cítíte trochu nervózně kvůli čekajícímu prvnímu rande nebo potřebujete okořenit svůj současný vztah, rozhodně se obraťte o pomoc právě na Štíry. Poskytnou vám nejlepší rady, které potřebujete, například jaký nejerotičtější parfém na trhu existuje či jaké spodní prádlo pomůže při vzkříšení vašeho skomírajícího vztahu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    O tomto vodním znamení je známo, že je matkou zvěrokruhu, a jako takové vám dá fundované rady téměř ve všem. Od problémů s chlapy po rodinné záležitosti až po odlehčená témata, jako je nejnovější podcast o skutečném zločinu, který si „musíte“ zaručeně poslechnout, Rak má pokryty všechny oblasti života. Tato vodní znamení jsou také super intuitivní, takže očekávejte, že budou žvanit o tom, jak je důležité otevřít se svým blízkým, pokud budou cítit nějaké trápení. Pokud si jen potřebujete trošku „vyvětrat“ myšlenky o čemkoli, přítel Rak je připraven naslouchat bystrým uchem, nebo aspoň s teplou miskou kuřecího vývaru, který vás uklidní a zahřeje, protože chápe, že někdy nejlepší věc, kterou můžete pro člověka udělat, je nechat ho mluvit a jen tiše naslouchat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz