Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 znamení, která milují jaro: Býky naplňuje štěstím, Střelce chytne toulavá

/
  • Jaro přináší nový život... a dobrou náladu.
    Jaro přináší nový život... a dobrou náladu. (Shutterstock.com)
    22. března 2022 ● 06:00

    Jaro je kouzelné období roku a mnozí z nás se ho z různých důvodů nemohou dočkat. Jsou ale lidé, kteří na jaře opravdu ožívají. Patříte mezi ně?

  • 1.

    Býk

    ..
    Býci mají rádi teplo, jsou romantičtí a milují výlety. Také rádi slaví a zdobí své okolí. Jaro jim k tomu všemu poskytuje nespočet možností. Vyrazit na výlet, natrhat filalky, barvit vajíčka… to všechno Býky, kteří mají rádi přírodu a útulno těší a uspokojuje.

  • 2.

    Lev

    ..
    Pro Lvy je jaro přestupní stanicí do léta, které je jejich královským obdobím. Potřebují k životu slunce a to se na jaře hlásí k životu, navíc jim jaro poskytuje možnost vytáhnout nové oblečení, botky, nebo třeba motorku. Lvi zkrátka jaro vítají s otevřenou náručí.

  • 3.

    Střelec

    ..
    Střelci jsou sportovci a dobrodruzi a jakmile oschnou meze, nic je doma neudrží. Tůry, čundry, dlouhé vyjížďky na kolech a první sjezdy řek, to všechno Střelce láká. Sbalit kamarády a jít… pro Střelce neexistuje nic lepšího.

  • 4.

    Ryby

    ..
    Ryby hluboce oslovuje spiritualita jara. Probouzení přírody, vynášení Morany, čerpání jarní energie, vůně nového života, to probouzí jejich imaginaci i citlivost. Když uvidíte někoho tančit na palouku, s velkou pravděpodobností to bude Ryba, která se podvolila svým esoterickým sklonům.

  • 5.

    Blíženci

    ..
    Blíženci mají rádi v podstatě každé roční období, takže vítají i jaro. Přináší očekávanou změnu a to jim vyhovuje. Zimní zábavy už je nudily, teď jsou tu zas nové aktivity, do kterých se můžou pustit a které vnášejí do jejich života pestrost.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz