Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Největší "šarméři" horoskopu: Která znamení jsou neodolatelná?

/
  • Jste pořád v obležení?
    Jste pořád v obležení? (iStock.com)
    22. března 2021 ● 16:13

    Existují lidé, kteří svým charismatem přitahují pozornost ostatních a pořád jsou obklopení přáteli, následovníky, nebo obdivovateli. Která znamení mají takovou schopnost už v "genech"? 

  • 1.

    Ryby

    Ryby
    Ryby mají přirozenou schopnost dávat ostatním pocit přijetí. Jejich vřelá osobnost září jako slunce, což automaticky způsobuje, že je mají ostatní lidé rádi, a vyhledávají jejich pozornost, přátelství a lásku. Inspirují také ostatní lidi, aby byli loajální a oddaní.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou jedním z nejpopulárnějších znamení zvěrokruhu. Jejich osobnost přitahuje lidi kolem nich, kteří chtějí být jejich přáteli nebo partnery. Jsou velmi charismatičtí a tato kvalita se odráží i na jejich práci. Jsou štědří a snaží se pomoci.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Lidé s tímto znamením zvěrokruhu se rodí s charismatickou a magnetickou osobností. Jsou zábavní a vzrušující. Mají neutuchající smysl pro dobrodružství, a nutí všechny kolem sebe, aby se bavili s nimi. Neradi se nudí a snaží se organizovat zábavu.

  • 4.

    Váhy

    Váhy
    Jejich laskavá povaha způsobuje, že rádi strpí trochu nepohodlí, aby někomu pomohli, a dělá jim to radost. Jejich klidné a mírné chování činí ostatní pozitivními a také je inspiruje, aby i oni pomáhali ostatním. Váhy mohou mít velkou autoritu, zejména pokud jde o jejich povolání.

  • 5.

    Beran

    Beran
    Jejich nadšení je strhující. Jsou také chytří a poutaví. Pokud ale máte jejich výstředního chování plné zuby a chcete se stáhnout, Berani vám to dovolují jen neradi. Ale je v nich něco odzbrojujícího a rádi jim to odpustíte.

  • 6.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou extrémně kreativní, a ti, kdo sdílejí jejich zájmy, rádi zůstávají v jejich blízkosti, aby se inspirovali. Střelci jsou ochotni podělit se o své myšlenky, pocity s ostatními a dát jim šanci si živě představit. Jejich společnost je zárukou, že pomohou, ať už se děje cokoli.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz