Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Padouši a klaďasové horoskopu: Kam patříte?

/
  • Kam patříte?
    Kam patříte? (profimedia)
    29. října 2020 ● 11:55

    Znáte to, někdo je miláček okolí a někdo je za nebezpečného desperáta. Jak je na tom vaše znamení a proč?

  • 1.

    Padouši

    Štír a Rak – první místo v seznamu patří těmto dvěma znamením. Často jsou považovány za nejhorší. Jsou to často pesimisté, kteří se vyznačují hlavně žárlivostí i bezohledností a hlavně závistí. Často vyvolávají konflikty a jsou manipulátoři. Mají rádi nad vším kontrolu a všechno chtějí řídit. Jsou proto nejhorší znamení.

     

    Ryby – jde o velmi senzitivní a citlivé znamení, které je často zranitelné. Ze strachu před bolestí jsou nositelé tohoto znamení ochotné udělat cokoli i na úkor známých a přátel.

     

    Kozoroh – toto znamení je velmi chladné. Působí uzavřeně a arogantně a nepouští si lidi k tělu, což ho řadí mezi méně oblíbené znamení.

  • 2.

    Mírnější padouši

    Blíženci – jde o lidi, kteří jsou velmi nerozhodní. Nevědí, co chtějí. Ve všem jsou nejistí a je velmi těžké je odhadnout. Nikdy nevíte, co od nich můžete čekat.

     

    Lev – se velmi těžko podřizuje. Je rád nad věcí. Vyslechne si radu, dokonce si vyžádá, ale nikdy neudělá,co mu kdo řekne. Tito lidé jsou často samotáři, kteří mají problém také navázat kontakt.

     

    Beran – je často tvrdohlavý a také si nenechá radit. Ve vztazích má rád nadřazenost a rád se nechá dobývat.

  • 3.

    Neutrálové

    Váhy – k horším vlastnostem patří náladovost, naštěstí se najde mnohem více pozitivních, pro které jsou Váhy velmi oblíbené. Snaží se vyhýbat konfliktům a mají rádi klid a soudržnost. Jsou věrné a hluboce milující.

     

    Střelec – i toto znamení patří mezi ta lepší. Na vše se dívají pozitivně a pohár spíše vidí poloplný než poloprázdný. Jsou to rodinné a věrné typy. K práci vždy přistupují zodpovědně a s plným nasazením.

     

    Býk – je věrný, trpělivý a obětavý. Je vnímán spíše neutrálně. Není ani špatný ani dobrý ... Je mírné povahy, citově vyrovnaný a výjimečně silný. Má rád pohodu a je předvídatelný.

  • 4.

    Kladní hrdinové

    Panna – mají obětavou povahu. Potřeby druhých častokrát kladou před ty své a tak si získávají nejvíce sympatií od okolí. Jsou to lidé silní, vlivní, produktivní. Jejich život se točí kolem služby a sebeobětování. Jejich vládnoucí planetou je Merkur, která jim dává preciznost, moudrost, pořádkumilovnost.

     

    Vodnář – toto znamení je jedno z nejpřátelštějších a nejtolerantnějších, což ho staví na první místo oblíbenosti. Lidé jsou to většinou tiší a plaší, ale na druhé straně mohou být i velmi energičtí a výstřední. V obou případech se však jedná o lidi, kterým jde o myšlenku a jsou vždy ochotni pomoci druhým.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz