Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Komu se můžete svěřit: Tři znamení, která mlčí jako hrob a tři nejpovídavější

/
  • Svěřujete se?
    Svěřujete se? (istock.com)
    20. října 2020 ● 14:02

    Hledáte někoho, u koho budou vaše tajemství v bezpečí? Vybírejte pečlivě. Možná vám pomůže i náše doporučení.

  • 1.

    3 znamení, která udrží tajemství - Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na Štíry se můžete opravdu spolehnout. Tichý a záhadný Štír nikdy neprozradí vaše tajemství (ledaže byste je prozradili jako první!). Tak, jako Štír chrání svá tajemství, ochrání i ta vaše.

  • 2.

    3 znamení, která udrží tajemství - Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou citlivé vodním znamení, na které se můžete spolehnout, že s vašimi tajemstvími zacházejí tak, jak by se zacházelo s jejich vlastními - s péčí a opatrností! Na druhé straně je mohou tajemství velmi tížit a pokud jsou závažná a přichází s nimi dilema, Ryby velmi trpí.

  • 3.

    3 znamení, která udrží tajemství - Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lvi jsou velmi loajální a důvěryhodní přátelé. Jejich okolí je pro ně důležité, podporuje jejich sebeúctu a tvoří publikum, bez kterého Lev nemůže žít. Stejně jako Štír, ani Lev vás nepodrazí, pokud nejprve nezradíte jejich důvěru.

  • 4.

    3 znamení, která neudrží jazyk za zuby - Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jako filozofové zvěrokruhu se Střelci méně zajímají o fakta a více o pravdu. Chtějí se „dostat na dřeň“. Rádi přehánějí.  Buďte opatrní, když jim řeknete něco, co má zůstat důvěrné, protože pokud je to dostatečně dobrý příběh, budou ho šířit dál.

  • 5.

    3 znamení, která neudrží jazyk za zuby - Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou třídní drbny zvěrokruhu, takže samozřejmě nemohou držet pusu. Jejich vládnoucí planetou je Merkur - posel - a to je to, co chtějí dělat ... komunikovat! Ačkoli jsou hvězdou každé party, neměly by být zahrnuty do plánování žádného velkého překvapení. Rádi hrají podle vlastních pravidel a pokud je tajemství zábavné, prozradí ho.

  • 6.

    3 znamení, která neudrží jazyk za zuby - Panny

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako Ryby, i Panny mají tendenci se zapojovat do života jiných lidí. Ale zatímco Ryby jsou nesobecké, Panny mohou být příliš sobecké. Pokud něco pokazíte a nechcete, aby se ostatní o tom dozvěděli, nespoléhejte na Pannu. Klidně to řekne, a navíc si bude myslet, že vás tím vychovává.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz