Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tvá nejhorší vlastnost podle horoskopu: Lvice jsou egoistky, Kozorožky snobky

/
  • Lvice jsou egoistky a to může jít okolí na nervy...
    Lvice jsou egoistky a to může jít okolí na nervy... (profimedia)
    20. dubna 2020 ● 15:18

    Každý máme nějakou vlastnost, na kterou nejsme zrovna pyšní. Někdy ovšem stačí dávat si trochu pozor a své nectnosti držet na uzdě.  Na co se máte soustředit právě vy?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Pokud něco není tak, jak chceš ty, můžeš puknout vzteky. Tvoje dětinské záchvaty opravdu nejsou to, co lidé chtějí zažít, a navíc jsou dost nepřirozené. Smiř se s tím, že nemůže jít vše podle tvých představ.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Máš ráda hezké věci. Hodně věcí. Jsi totiž materialisticky založená, co se skromnějším lidem může zdát být až přehnané. Musíš si uvědomit, že na věcech, které vlastníme, tolik nezáleží.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Máš dvě tváře, i když to není tím, že by si byla falešná. Jednoduše pod vlivem nálady dokážeš změnit svou osobnost a chování. Není to úplně špatná vlastnost, ale na lidi tak působíš nedůvěryhodně.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Pláčeš vždy a kvůli všemu. Nauč se chovat jako dospělá žena!

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Egoistická. Nic tě nevystihuje lépe, protože miluješ sebe a ráda o sobě mluvíš. Pokud však nedostaneš pozornost, po které toužíš, přijde na řadu tvá ošklivá stránka.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Lidi kolem sebe hodnotíš a očekáváš, že všichni se budou chovat podle tvých životních představ. Pokud to tak není, upřímně řekneš, co si myslíš, ale občas se dostaneš z pravdomluvnosti až ke krutosti.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Obecně platí, že jsi milá a snadno se s tebou vychází. Tvou slabou stránkou je tvá lenost. Do ničeho se ti moc nechce, a i když se pro něco nadchneš, později se ti to už nechce ani dokončit.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Bezcitnost je vlastnost, kterou ubližuješ lidem, ale ty si toho nevšímáš. Bez mrknutí oka dokážeš někoho ranit. Zkus se vžít do pocitů jiných!

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Ty si ze všech to nejarogantnější ze všech znamení. A to se propojuje s tvým narcizmem, nikdo však nechce trávit čas s někým, kdo je zahleděný do sebe tak, jako ty.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Povýšená a snobská - asi takto tě vnímají lidé v tvém okolí. Máš pocit, že jsi něco více a často ohrnuješ nos nad věcmi nebo lidmi, kteří se ti nezdají dostatečně dobří. Dávej si pozor, aby si kvůli tomu neskončila sama!

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Ty jsi zvláštní osoba. Uzavíráš se, nechceš přiznat, co opravdu cítíš a v mnohém žiješ ve svém vlastním světě.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Jako ryba ve vodě si plaveš ve svém vysněném světě a realita ti protéká mezi prsty. Proto se na tebe nedá vždy spolehnout, a to se lidem, kterým něco slíbíš, opravdu nedělá.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz