3 znamení, se kterými to bude těžké

Průzkumy říkají, že máme výhrady hlavně vůči Pannám. Proč je to tak? Jsou poměrně uzavřené, dokážou tajit své antipatie a intrikovat, pokud to považují za správné. Jakákoliv debata s tímto znamením je velmi vyčerpávající, protože je hodně sytematické a výborně argumentuje.

Těžko se v práci domluvíme i s Kozorohy. Jsou sice sympatičtí a pracovití i důvěryhodní, ale umějí být velcí egoisté.

Máte v okolí nějakou Rybu? Tak se s ní zkuste nerozhádat. Ryby umí být velmi zábavné, ale i záludné. Hlavně si myslí, že jsou lepší, než všichni ostatní kolem nich a neumějí si připustit chybu

Záleží na kompatibilitě

Říká se, že všechny vztahy jsou záležitostí vzájemné kompatibility. Určitě jste zpozorovali, že zatímco polovina firmy umí s novým kolegou vycházet, vám se to prostě nedaří. Nebo máte partnera, jehož zbožňujete pouze vy, ale celá rodina ho vysloveně nesnáší.

Nejhorší znamení pro život

Některá znamení jsou prostě silnější než ostatní a převálcují ostatní. Existuje však několik výjimek. Říká se jim tichá voda. Možná jste si mysleli, že nejhorším znamením pro život je Štír nebo Býk. Vůbec ne. Již zmíněné tiché Ryby či Panny umí rozvířit hladinu.

Přidávají se k nim ještě Váhy. Na tomto znamení je zvláštní, že Váhy umí úžasně lhát, přesto, že by měly být podle charakteru znamení velmi spravedlivé. Tím, že jsou nerozhodné, mají neustále otevřená zadní dvířka a daří se jim proto s malými klamy, které v životě potřebují.

Kdo je oblíbený?

Na druhé straně jsou zase znamení, které jsou obecně oblíbené jako v práci, tak i v partnerském životě. Kdo miluje vášnivé lidi, vybere si Býky. Jsou úžasně vtipní a skvělí v posteli. I Štíři jsou zábavní. Nejlepší jsou však údajně Vodnáři, milují intenzivně, hluboce, romanticky a neradi se hádají.

Vše samozřejmě ale stále záleží na individuálních vlastnostech jednotlivce, i na vzájemné komunikaci. Vězte však, že některá znamení horoskopu jsou prostě z podstaty složitější než jíná.