Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Láska a vztahy v roce Krysy: Mistr feng-šuej prozradí, na co si musíte dát pozor

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    29. ledna 2020 ● 06:00

    Čínský nový rok začal před páry dny a možná vás zajímá, jak se bude vyvíjet v oblasti lásky a vztahů. Co můžeme očekávat a co můžete udělat pro to, abychom si vztah udrželi nebo naopak získali? Podrobnosti prozradí učitel a poradce Feng Ren Shui Jiří Černák.

    Čínské umění feng-šuej se snaží o dosažení harmonického plynutí energie čchi. Všechno, co je kolem nás, má vliv na zdraví, kariéru, štěstí, ale také lásku a vztahy. Díky feng-šuej můžete ovlivnit i to, zda lásku potkáte nebo se vám raději vyhne. Co nás čeká podle mistra feng-šuej v novém čínském roce, který se nese ve znamení kovové Krysy?

  • 1.

    Čeká nás mírné ochlazení

    Autor: iStock

     

    Nový čínský rok je ve znamení kovové energie, která přinese bohužel do vztahů mírné ochlazení. Proto si budete muset dávat pozor, jak vztahy fungují, protože kov bude vyžadovat funkčnost. Aby tedy vztah fungoval, je důležité nastavit si pravidla mezi partnery, rozdělit si práci, kdo bude za co zodpovědný, a pak je nutné tato pravidla dodržovat. V roce Krysy platí zákon pravidla, nebo boj!

     

  • 2.

    Nastavte si pravidla

    Autor: iStock

     

    Když budete dodržovat pravidla, pak vztahy budou fungovat a vztahům se bude relativně dobře dařit. Jinak ale bude docházet k bojům a konfliktům. Ve vyhraněných situacích může docházet i k rozchodům. Nejde ale jen o vztahy soukromé, ale i obchodní a pracovní. Máte-li s někým firmu, nastavte si i tam jasná pravidla a dodržujte je.

     

  • 3.

    Vyhýbejte se konfliktům

    Autor: iStock

     

    Pokud zjistíte, že pravidla nefungují, změňte je, ale neznamená to, že když vám pravidla nevyhovují, tak je přestanete dodržovat. Nejprve tedy diskutujte o změnách, a pak vztahy nastavte podle nových pravidel. Pokud to uděláte, tento rok přežijete relativně dobře. Důležité je, abyste se vyhýbali konfliktům, bojů, protože v tomto roce vládnou skutečně ostré bojové energie, které vás mohou nutit do konfliktů a hádek. To vztahům ubírá energii, proto si hned na začátku roku s partnerem řekněte, jak chcete spolupracovat.



Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz