Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čínský nový rok 2020: Co vás čeká v roce Krysy? Nejdřív myslete a pak jednejte!

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    22. ledna 2020 ● 06:00

    V sobotu 25. ledna začíná čínský nový rok. Znamení Vepře vystřídá znamení kovové Krysy. Co všechno tento rok přinese do našich životů? Budeme mít úspěch v zaměstnání, vztazích nebo nás čekají změny? To vše vám řekne učitel a poradce Feng Ren Shui Jiří Černák.

    Rok Krysy bude velmi důležitý, protože nepůjde jen o začátek nového roku, ale taky o začátek nového dvanáctiletí. Proto bude velmi významný pro naše nastavení a budoucnost. Co nám přinese a čeho bychom měli využít?

  • 1.

    Nové cíle a nové nastavení

    Autor: iStock

     

    Energie roku Krysy budou velmi aktivní, takže byste se měli probudit a vymýšlet, co a jak chcete ve svém životě nastavit a jak toho docílit. „Měli byste uvažovat o svých cílech a o tom, jak jich dosáhnout. A nejde jen o cíle na rok 2020. Tím, že se otevírá nové dvanáctiletí, měli byste uvažovat v širších horizontech,“ říká Jiří Černák.

     

  • 2.

    Získávejte informace a hledejte cesty

    Autor: iStock

     

    Roku 2020 bude vládnout krysa, která vám pomůže hledat a získávat nové informace, pokud budete mít cíl. A krysa umí hledat cesty, které povedou k vašemu cíli. Hledejte tedy a získávejte informace, v tomto světě to není žádný problém. Ovšem není to jen o informacích, ale taky o komunikaci. Krysa ráda komunikuje, takže si povídejte s lidmi kolem sebe o svých cílech, a s hlavně s těmi, kteří mají více zkušeností. Teprve až zhodnotíte data, a krysa umí skvěle analyzovat, se rozhodněte, kterou cestou se vydáte.

  • 3.

    Nejdřív myslete, pak jednejte

    Autor: iStock

     

    Je také důležité, abyste se nerozhodovali zbrkle a neuváženě. Nejprve si všechny informace zpracujte a pak udělejte rozhodnutí. A protože roku 2020 vládne kovová Krysa, vládnou nám energie kovu. Kov chce pořádek a řád, proto jednejte na základě předem stanovených pravidel. Dejte si pozor na chaos a zmatek. Pokud bude panovat pořádek a budete mít dostatek informací (k tomu vám pomůže krysa), kov vám zase pomůže seřadit informace do postupných plánů tak, abyste dosáhli cíle.

     

  • 4.

    Aktivita, změny a relax

    Autor: iStock

     

    Rok Krysy by měl být rok efektivní, který vás bude chtít posunout rychle dopředu. A protože vás bude nutit, abyste byli proaktivní, bude taky velmi vyčerpávající. Nezapomínejte tedy odpočívat, relaxovat a dostatečně spát. Je to také rok nastavení nového. Pokud tedy chystáte nějakou změnu, například v zaměstnání nebo vztazích, prostě kdekoli, je tento rok pro změny vhodný.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz