Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ravenův horoskop na květen: Vodnářky si polepší, Panny budou sršet nápady

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    4. května 2020 ● 11:04

    Astrolog a mág Raven Argoni vás provede měsícem lásky. Konstelace jsou laskavé a většina znamení může doufat ve zlepšení situace.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vyhlídky na prožití května 2020 jsou pro Berany sice mnohoslibné, ale přece jenom si vše vyžádá hodně pozornosti, energie a vloženého času. Celý krásný, slavný máj 2020 bude vládnout Beranu bájná Černá Luna, která obvykle přináší spíše starosti než radost, kromě toho se od 17. do 19. května mihne v Beranu Měsíc, který se může v přítomnosti Černé Luny projevit spíše jako příliv inspirace a zajímavých nápadů. Konkrétně tedy nepřinese nic. Takže, raději si dávejte pozor na každý krok, ať nešlápnete... třeba vedle nebo tak nějak.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako již téměř tradičně se mohou Býci rozhodovat nejenom za sebe, ale i za ostatní a jejich rozhodnutí mohou být téměř státoprávní. Mají podporu Slunce, Uranu a Merkuru a to až téměř do poloviny května, kdy se Merkur přesouvá z Býka do sousedním Blíženců a 21. května ho následuje také Slunce a hned za ním i Měsíc. Snažte se nejdůležitější věci vyřídit do 22. května 2020, potom už pro vás nebudou všeobecné konstelace tak příznivé jako v první polovině května.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čeká vás celkem pohodový a klidný měsíc lásky, dobrých vztahů a přátelství. Od začátku až do konce května na Blížence působí Venuše, planeta lásky, zdraví a štěstí, od 12. května se k Venuši přidává také Merkur, patron dobrých obchodních vztahů a financí, 21. května se k celé této sestavě přiřazuje Slunce a Měsíc, aby se 22. května spojily do vzorného Novu. Samozřejmě v Blížencích. Většina z nás, co nejsme Blíženci, si v květnu můžeme jen tiše povzdechnout, proč jsme se jenom nenarodili v Blížencích? Už mohlo být dávno všechno vyřešené.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Květen bude pro Raky měsícem, v němž si budou připadat jako páni svého os

    udu a jak se někdy říká, strůjci svého štěstí. To jsou taková ta období, k

    dy si vás osud moc nevšímá a v podstatě se dá říct, že co si naplánujete, co vám vyjde, popřípadě se to uskuteční. Na samém začátku Raka působí Měsíční vzestupný uzel, který se v druhé polovině května ocitne v blízkosti Merkuru, to znamená, že Raci budou patřit spíše mezi ty, co mohou peníze půjčovat nebo rozdávat, než že by si sami potřebovali finančně podpořit.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na samém začátku května a na samém konci května 2020 je ve znamení Lva Měsíc nebo též "bledá Luna", který (která) může v celkovém kontextu znamenat i trochu depresí a trochu slovanského spleenu, neboli chandry, takže raději nečekejte od letošního máje, že vás nějak sexuálně rozveselí či rozjaří. Budete se muset starat hlavně o peníze, o práci, o výdělečnou činnost a možná právě během tohoto května poznáte krutou pravdu, že často je důležitější než zdraví, láska a vzorné partnerství pravidelný příjem, ale jinak bude všechno v pořádku.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Celkově je Panna dobré znamení i pro květen 2020, práce bude, finance budou, to, co se označuje jako "hmotné zabezpečení" bude docela dobře fungovat, takže přichází čas, tak, jak by to právě v máji mělo být, na řešení, dořešení či "vyjasnění" všeho, co se nachází v partnerské oblasti všech panenských životů. Panny budou mít plno zajímavých myšlenek a nápadů, je to dáno "bledou Lunou", která na Pannu působí hned na začátku, tak i na samém konci května 2020.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jako znamení, známé svou rozverností budou v květnu 2020 vystupovat opět hlavně Váhy a stále bude platit ono rozdělení Vah na dvě skupiny, jak jsme si to už asi desetkrát řekli - Váhy, které jsou již partnersky vyvážené, budou ve svém "vyváženém" životě pokračovat, budou věrné a spokojené, zatímco Váhy, které jsou dosud v partnerství a v pracovní činnosti "nevyvážené", budou hledat svou vnitřní rovnováhu a jestli najdou či nenajdou, to bude hodně záležet na charakteru a částečně i na osudu jednotlivých Vah.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví bude v pořádku, práce celkem také, pokud budete chtít na práci něco měnit nebo budete chtít cokoliv změnit na svém nebo ve svém životě, tak se o naplánovanou změnu snažte nejvíce kolem 7. května (úplněk), zde jsou a budou soustředěné vaše šťastné květnové dny. V polovině května se můžete s někým zajímavým seznámit a ke konci května můžete dostat zajímavou pracovní nabídku. Když budete kohokoliv posuzovat, tak si uvědomte, že nikdo není ani černý ani bílý - pozor na jednostranné úsudky, může se stát, že odmítnete něco, co by vám mohlo v životě docela dobře posloužit.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nejzajímavější dny v květnu 2020 budou pro vás 8. až 10. května, takže pokud chcete zažádat o zvýšení platu nebo o vyrovnání státem zaviněných ztrát, využijte tato data. Co se týká výdělečné činnosti, tak v této oblasti budete docela úspěšní, i když třeba ještě nepatříte mezi "nejbohatší Čechy", důležité pro vás je, že nebudete patřit ani mezi  ty nejchudší. V partnerské oblasti se mohlo stát, že máte za sebou poněkud rušnější dny, ale to všechno se během května 2020 uklidní. Zdraví bude v pořádku a to je, hned po penězích, to nejdůležitější, co by vás mělo zajímat.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jedno z našich nejpřičinlivějších znamení, které ale často nebude stíhat všechno, co by mělo, bude mít první polovinu května 2020 o mnoho přínosnější, než druhou polovinu. Snažte se všechno, co je pro vás důležité, začít, rozjet, uskutečnit, domluvit a vzájemně si odpřisáhnout asi tak do 12. až 13. května. Potom se pro vás bude všechno odehrávat podle hesla, co se vleče, neuteče. Takže je i dost pravděpodobné, že v polovině května 2020 něco zajímavého zmeškáte nebo vám to uteče.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Tady je dobré rozdělit si předpověď pro Vodnáře - muže a Vodnáře - ženy. Během května 2020 dojde ve Vodnáři k mírnému deficitu mužské energie, ze znamení odchází Mars, prapůvodní, ryzí mužská energie a zůstává Saturn, časová energie. V realitě můžete mít pocit, že Vodnářům začíná tak trochu život protékat mezi prsty, budou mít plány, jejichž uskutečňování se citelně zpomalí, pokud budou mít více vztahů, které dosud fungovaly docela dobře, mohou se začít rozpadat nebo se objeví nějaká nečekná krize. Pro ženy bude květen 2020 znamenat upevnění jejich funkce v práci i v rodině, stejně tak poroste i jejich autorita a pracovní možnosti.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V polovině května 2020 Ryby ožijí jak po švihnutí čarovným proutkem, budou mít docela dobré konstelace na oživení svých usínajících pracovních záležitostí, stejně tak se mohou lehce osvěžit v dřímající vztahové oblasti (zatím tedy nic moc) a mohou se pustit i do vlastních pracovních projektů. Co se týká finančních záležitostí, to se bude probouzet a osvěžovat spíše pomalu, jestli vůbec, ale věřme tomu, že k tomu dojde, možná příští měsíc, ne-li hned příští měsíc, tak za dva nebo za tři. Ale pozor, Ryby patří ke znamením, které by neměly mít potíže s přechodem pracovních a finančních záležitostí na internet nebo jak se tomu dnes říká, na on-line systém. Zakrátko se to ale bude týkat prakticky všech znamení, neusínejte u toho!

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz