Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři nejméně oblíbená znamení zvěrokruhu (a proč jsou ve skutečnosti nejlepší)

/
  • (iStock)
    16. srpna 2021 ● 06:00

    Každý z nás má nějakou povahu, která je daná geny, výchovou i prožitými zkušenostmi. Ovšem velmi často sehrává roli i sluneční znamení, v němž jsme se narodili. Každé znamení má totiž své charakteristiky, které vypovídají o osobnostních rysech. Nikdo není jen dobrý, nebo jen špatný, existují ale tři znamení, o kterých se říká, že jsou nejméně oblíbená, a že je ostatní dokonce nenávidí.

    Víte, o která znamení jde? Možná ani nemusíte dlouho přemýšlet a hned vás napadnou. Pokud patříte k jednomu z nich, pak máte zřejmě spoustu zkušeností s tím, jak vás druzí vnímají. Můj syn nedávno zažil situaci, která ho poněkud rozladila. Na prvním rande se ho slečna zeptala, v jakém znamení se narodil, a on odpověděl, že je Blíženec. Zastavila se, protočila panenky a řekla, že s Blížencem tedy randit nikdy nebude, protože to je naprosto nejhorší znamení zvěrokruhu. Jak to tedy je s těmi nejméně oblíbenými znameními? A proč je druzí považují za naprosto „příšerná“?

  • 1.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Proč jsou právě Lvi považováni za nenáviděné, je jasné. Navenek mohou totiž působit jako egomaniaci. Když přemýšlíte o Lvu, můžete si ho představit jako někoho, kdo bude kráčet s dvanácti nákupními taškami, obdivně zírat do přední kamery svého smartphonu, hlasitě do něj mluvit a po očku sledovat, co na to okolí. Lvi milují reflektory a podle toho se chovají, a možná právě proto je často druzí „nenávidí“. Realita je ale trošku jiná. Lvi jsou poháněni kreativitou, a protože je jejich vládnoucí planeta Slunce, narodili se, aby vyzařovali teplo kolem díky svým mnoha talentům.

     

    Lvi nejsou tak špatní, jak se může zdát. Jsou velkorysí a chtějí motivovat svými činy, dojímat hudbou, potěšit extravagantními překvapeními. Zajímají se mnohem víc o to, jak je vidíte vy, než o to, jak se vidí oni sami. Oni potřebují v životě potvrzení toho, že jsou dobří. Potřebují pochválit a potřebují slyšet potlesk. Za slupkou drsného Lva se ovšem skrývají citlivá koťátka, která potřebují spoustu lásky.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci

    Blíženci jsou jako dvě bytosti v jedné, které se snaží stihnout vše. Proto působí tak trochu jako motorová myš. Neustále mluví a doslova „nezavřou pusu“, což může druhé odrazovat. Proto jsou považováni za nenáviděné. A taky možná kvůli tomu, že nejsou dvakrát stálí. Realita je opět trochu jiná. Blíženci nejsou zlí, jako vzdušné znamení mají ale spoustu myšlenek, které víří v jejich mozku a které nestačí zpracovat. Jsou to optimisté a neustále hledají nové zážitky, a ano, jako komunikativní znamení se holt budou snažit sdělit vám vše, co mají na srdci.

     

    Brilantní komunikační schopnosti Blížencům propůjčil jejich planetární vládce Merkur. A i když se může zdát, že jsou největšími mluvkami zvěrokruhu, ve skutečnosti jsou také nejlepšími posluchači. Blíženci patří mezi nejotevřenější a nejpřizpůsobivější znamení. Jejich přizpůsobivost jim umožňuje navázat vztah ke komukoli a vcítit se do něj. Nesuďte je tedy tak přísně.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Štír (22. října - 21. listopadu)

    Štír

    Štíři vypadají na pohled jako bouřliví padouši. Obvykle se o nich říká, že jsou to tajnůstkáři, kteří touží po pomstě, a že nedělají nic jiného, než spřádají plány, jak vás zničit. Realita je maličko jiná. Jistě, Štíři jsou tajemní, ale ne proto, že by byli nějakým tajným agentem, který prahne po vašem konci. Než se otevřou, musí se cítit v bezpečí. Jejich pohledy a nesmrtelný humor je chrání před emocemi, a hlavně před zraněním.

     

    Jsou to silná vodní znamení, takže je můžete považovat za chladné ledovce. Ale i to je jen jejich ochranná slupka. Jakmile zjistí, že jste opravdoví a důvěryhodní, jejich chladný zevnějšek začne tát a vpustí vás do své měkké, empatické vnitřní říše. Štíři jsou tak intuitivní, že si klidně můžete myslet, že vám dokážou číst myšlenky (a taky že dokážou). Štíři se také neúčastní žádných povrchních akcí nebo večírků, kde se jen plytce povídá. Oni hledají skutečná, intimní lidská spojení. A když je najdou, udělají cokoli, aby ochránili ty, na kterých jim záleží.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz