Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Největší násilníci zvěrokruhu. Kdo dokáže použít sílu a ublížit? Na tyhle pozor!

/
  • (iStock)
    8. prosince 2021 ● 06:00

    Které znamení má mezi osobnostními rysy intenzivní pocity hněvu a nenávisti? A které z nich dokáže použít fyzické násilí? Podle astrologie existuje šest takových, která dokážou ublížit, a to nejen slovy, ale také činy

    Bohužel existují lidé, kteří když jsou posedlí negativitou, mají násilné tendenci a jednají tak. Dokážou použít jakékoli nástroje ničení, které jsou k dispozici. Mají v sobě živočišnou agresi, kterou snaží velmi často zamaskovat snahu přežít. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Štír

    Pokud jde o sklony ubližovat, Štír si to opravdu užívá. Je doslova nadšený, když může projevit svoje násilnické sklony. Velmi často ho ale vůbec nezajímá fyzické týrání – neplácnou vás, když jsou naštvaní, ale velmi rádi vám zničí život jinak, když jim to dovolíte. Štír dokáže z násilí udělat doslova umění.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    Beran

    Beran je znamení války, bitvy, zabíjení a všech těchto aspektů, které zahrnují násilnost. Beran vám dokáže dokonce vyškrábat oči, když ho naštvete. To vše je důkaz, že Beran je pravděpodobně nejnásilnější znamení zvěrokruhu. Touží po vítězství a pokud se mu to nepodaří, zešílí. Beran je rodič, který navštíví fotbalový zápas svého dítěte a poté „zastřelí“ jiného rodiče jen proto, že vyjádřil nesouhlas s hrou. Samozřejmě, že ne doslova, ale klidně si to můžete představit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Býk (20. 4. – 20. 5.)

    Býk

    Býk představuje super tvrdohlavého býka. Nedokáže zůstat dlouho v klidu, hněv v nich vyplave na povrch téměř hned. Není to ale tak, že by byl přehnaně násilný, ale určitá forma násilí u nich vždy zvítězí. Když mu někdo nedá pokoj a poklidné řešení nikam nevede, přijde rychlá rána do nosu nebo postrčení ze schodů. „Uhni mi z cesty“ je nejrychlejší způsob, jak se projevuje jeho násilná povaha. Bohužel si musíte dávat pozor, aby vás nestrčil pod protijedoucí auto.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 4.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    Lev

    Lev je další znamení zvěrokruhu, které neváhá použít násilí při každé příležitosti. Snadno se rozzlobí a dokáže být pak agresivní. Lvi jsou netrpěliví ve všem, co dělají. A to je přivádí k šílenství a frustraci. Když jsou ve stavu hněvu, obvykle začnou narážet hlavou do zdi a trhat vše, co jim přijde do cesty. Před spácháním násilných činů nepřemýšlejí a ani jich nelitují.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    Panna

    Panna obvykle nehne ani prstem, aby vyvolala násilí. Ovšem ráda o tom přemýšlí, klidně čtyřiadvacet hodin denně, sedm dnů v týdnu, a to tím nejzlomyslnějším způsobem. Panny si představují, že budete umírat v bolestech a že se budete modlit, aby to už skončilo. Snadno se rozzlobí, a to jim pak v žilách doslova pumpuje nenávist. Možná ve skutečnosti nikoho nenapadnou ani nezmlátí, ale mají pořád násilné myšlenky. Dokonce je takové myšlenky těší!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 6.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    Střelec

    Střelec není nejhanebnějším znamením zvěrokruhu, ale v jejich mysli se odehrává spousta agresivních myšlenek. Hlavně se jim v hlavě honí spousta nápadů, jak by se mohli pomstít těm, kteří jim ublížili. To si pak přehrávají všechny možné grafické vize vašeho utrpení. Ačkoli to může být kreativní, existuje velká šance, že v určitém okamžiku budete opravdu trpět. Neubližujte Střelci, jinak vás bude neustále duševně popravovat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz