Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Která čtyři znamení nikdy nehrají podle pravidel? A která dvě naopak vždycky?

/
  • (iStock)
    2. prosince 2021 ● 06:00

    Pravidla jsou od toho, aby se porušovala, že? No, jak kdy a jak pro koho. Někteří žijí ve strachu už jen proto, když zapomenou napsat do e-mailové odpovědi slovo „děkuji“. Jiní jsou vzdorovitější a bez obav porušují pravidla a nehrají podle nich.

    Porušování pravidel má mnoho podob. Občasné lhaní, opisování, překračování rychlosti, nepřesné daňové přiznání, jízdo načerno v metru či pirátské stahování filmů. No přiznejte si, neděláte něco z toho? Ovšem ve zvěrokruhu jsou čtyři znamení, která porušují pravidla téměř bez mrknutí oka, a dokonce ráda. Naopak existují dvě, která jsou čistá jako lilium.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Pro tohle proměnlivé vzdušné znamení je důležitý pocit nepředvídatelnosti. Blíženci se dokážou prakticky vyřádit na tom, že si pohrávají s očekáváním všech. Blížencům vládne Merkur, planeta komunikace, které miluje, když může destabilizovat situace. Stejně jako předčasně vyspělé dítě, které rozebralo rodinný počítač, jen aby ho znovu složilo, chtějí Blíženci pouze pochopit, jak věci fungují. Proto neradi hrají podle pravidel, nikoli proto, že by byli zločinci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou opravdu nebojácní. Jako ohnivé znamení je pohání velmi zvídavá povaha, která téměř nikdy není uspokojená. Střelec je obzvláště náchylný k porušování společenských pravidel. Jsou to přátelé, kteří je neustále tlačí, aby vlastně neustále něco porušovali. Chtějí totiž zjistit, na čem jsou. Na rozdíl od Blíženců to nedělají proto, aby otestovali vaše limity, dělají to proto, aby zjistili pravdu. Jako správný filozof zvěrokruhu se Střelec touží dostat k jádru věci a nic mu nemůže stát v cestě.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Ryby

    Ryby

    Ryby chtějí jít vždy s proudem. Takže i když se toto vodní znamení nesnaží porušovat pravidla (podobně jako Blíženci nebo Střelec), Ryby následují svou intuici, která často vede k vytváření vln, a tedy i porušení pravidel. Ryby si obvykle nebezpečně uvědomují, jak se ostatní lidé cítí v jakékoli situaci. Pokud Ryby porušují pravidla, je to proto, že mají na mysli dobro kolektivu. Taky nemají rády, když se nechají „chytit“, a mají tendenci ustupovat, pokud se domnívají, že zašly příliš daleko. Ale nemyslete si, že jim to zabrání v dalším pokusu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři mají pověst lidí, kteří přemýšlejí mimo běžný rámec, a přestože vždy pochodují do rytmu vlastního bubnu, ve skutečnosti je nejméně pravděpodobné, že budou porušovat pravidla. Alespoň pokud jde o srovnání s ostatními. I když někteří věří, že Vodnáři vládne Uran – planeta revoluce a inovací – Vodnář je také spojován s planetou Saturn. Vodnáři jsou vždy ochotni bojovat za názory, kterým věří, ale raději posouvají status quo tím, že jsou jeho součástí. Nikdy nenajdete Vodnáře, kterého by pohoršovaly vzpoury. Obvykle velmi rádi přepisují pravidla ze systému.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 5.

    Býk

    Býk

    Na opačném konci spektra stojí vždy loajální Býk. Jako zemské znamení Býk nachází pohodlí ve spolehlivosti a nesnáší jakékoli překvapení. Býk je typ člověka, který je tak vytrvalý, že zůstane v zaměstnání, vztahu nebo přátelství až do hořkého konce, i když ho ta dynamika zabíjí. Miluje své rutiny a nenávidí, když dojde k jakémukoli narušení obvyklého řádu věcí.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 6.

    Lev

    Lev

    Všichni víme, že Lvi milují pozornost. A i když jsou někteří lidé (například Blíženci) známí pro své kaskadérské kousky, Lvi získávají uznání díky své schopnosti představovat ideál. Nikdy neporušují pravidla a zajímají se o klasický vzhled a nadčasovou krásu. Chtějí být stálým plamenem, ohništěm – jsou to koneckonců ohnivá znamení. Lvům se daří být učitelovým mazlíčkem a zaměstnancem měsíce. A ano, někdy je přivádí k šílenství, že nikdo jiný pravidla nedodržuje.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz