Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo ze zvěrokruhu neumí říct ne? Těchto šest s tím má opravdu problém

/
  • (iStock)
    23. září 2021 ● 06:00

    Tak schválně, jak na tom jste vy. Když vám zavolá tchyně, kterou moc nemusíte, že chce přijet a zůstat celý týden, a vám se to zrovna moc nehodí, dokážete jí říct „ne“? Nebo když vám šéfka naloží další práci, a vy jste ještě nedokončili tu předchozí, umíte odmítnout? Jestli ne, pak patříte k těm, kteří nedokážou říkat NE.

    Možná jste tak nastavení od narození, nebo jste tak vychovaní, že odmítnout někoho je neslušné. Nebo se jen bojíte konfrontace a nechcete žádné hádky. Někdy je ale dobré naučit se říkat ne. Která znamení by na to měla zapracovat?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Berani jsou plní neutuchající energie a touhy potěšit ostatní lidi. Chtějí říkat ano, vám, tomu druhému, tomu třetímu, prostě všem kolem. ANO je pro Berana krásné slovo, protože je pozitivní a ambiciózní. Bohužel se pak stává, že jim někdo ublíží, a přestože Berani vědí, že jedinou možnou odpovědí by bylo „ne“, nedokážou to vyslovit. Nebudou totiž riskovat vaše odmítnutí, takže vám nakonec raději vyhoví.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Kozoroh chce vždy dokončit svou práci, to znamená, že jsou po celou dobu nastavení tak, že musí říkat ano, aby došli zdárně k cíli. Vědí, že jediný způsob, jak dosáhnout svých cílů, je zajistit, aby byl každý spokojený. Proto bude říkat ano, aby zajistil bezproblémový chod stroje. Kozoroh si tedy může myslet, že jste úplně nejhorší, ale pokud jste pro společnou práci tím pravým, bude říkat pouze „ano, ano, ano“. Nemohou říct „ne“ někomu, kdo tvrdě pracuje, bez ohledu na to, jak moc s nimi nesouhlasí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak

    Raci nemůžou říci ne, protože si upřímně myslí, že cokoli je požadováno, může provedeno. Jde jen o to, nemluvit, nestěžovat si a dělat to, co se po nich vyžaduje. Když tedy Rakovi položíte otázku, na kterou lze jednoduše odpovědět „ano“ nebo „ne“, stoprocentně to bude ano. Rak málokdy vidí něco jako nemožné a nesplnitelné.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Ryby (19. února - 10. března)

    Ryby

    Toto přátelské znamení touží po jediném, abyste je akceptovali a chválili. Takže v práci tvrdě pracují, protože mít a udržet si přátele a kolegy je nanejvýš důležité. A jak všichni znají Ryby, někdy se musí uhnout jiným směrem, aby sví přátele potěšily. V případě Ryb to platí na sto procent. To by muselo být, aby Ryba řekla příteli „ne“. Ryby jsou vznešené mučednice, nebo spíše neurotické rybky?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy

    Váhy se často bojí a cítí nenávist samy k sobě. Proč? Protože se plazí tak dlouho, aby splnily vše, co po nich chcete. A pokud to jen trochu jde, snaží se plazit tak, aby nemusely řešit dilema, jak odpovědět. Ve své mysli s vámi nesouhlasí na tisíc procent, přesto vám ale nakonec řeknou, že máte na tisíc procent pravdu, a ještě se u toho budou usmívat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 6.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Co taky můžete chtít po Lvu, že? Největší herec a dramatický umělec zvěrokruhu nemůže přece nikdy říct „ne“. Na žádný požadavek. Celý svět je pro Lva stádem a tím, že vždy řeknou „ano“, jen potvrzují svou velikosti a důležitost. A oni jsou rádi, že o nich všichni mluví jako o někom, kdo je jedinečný a neumí odmítnout. No zeptejte se Lva na cokoliv, odpoví ANO!

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz