Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Není snadné je ulovit: 4 znamení zvěrokruhu, která rychle ztrácejí zájem

/
  • Pokud se nesnažíte, snadno je přestanete bavit.
    Pokud se nesnažíte, snadno je přestanete bavit. (iStock)
    7. září 2021 ● 06:00

    Ti, kteří  mají příliš rádi svou nezávislost, mohou ztratit zájem rychleji než ostatní. Aby to opravdu fungovalo, vyžadují ze strany partnera trochu toho úsilí navíc, jinak jsou jednoduše mimo hru randění. Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která ve srovnání s ostatními ve vztahu rychle ztrácejí zájem.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou známí svou impulzivní a nerozhodnou povahou. Většinou jsou nestálí a mají pověst záletníků. Často berou život jako zábavnou jízdu na horské dráze s mírnými vzestupy a pády, ale nikdy se nespokojí s myšlenkou lásky a vztahu na prvním místě. Pokud se zamilují, tak hluboce. Rádi na to jdou pomalu, a pokud se věci stanou příliš nudnými, mohou nakonec ztratit zájem dříve, než se vydají hledat někoho lepšího.

  • 2.

    Vodnář

    Vodnář
    Toto znamení zvěrokruhu je trochu introvertní, pokud jde o vyjadřování a projevování citů. Mají hluboký smysl pro porozumění, ale k tomu, aby se otevřeli, potřebují hodně. Jsou zakomplexovaní a nikdy nevyhledávají obyčejné věci nebo obyčejný životní styl. Rychle se uzavírají do sebe, ale trvá jim delší dobu, než udělají pravý opak.

  • 3.

    Beran

    Beran
    Toto znamení zvěrokruhu je především o honbě. Jsou impulzivní, a tak se mohou rychle zamilovat, ale také se rychle „odmilují“. Věří, že nemarní čas, a vždycky se najdou lepší příležitosti, které zaklepou na j dveře, takže pokud jim za to nestojíte, máte smůlu.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Toto ohnivé znamení je odhodlané a až příliš upřímné. Pokud se ve vašem prostoru necítí dobře, jednoduše odejdou a už se nikdy neohlédnou. Jsou nezávislí a plní dobrodružství, takže pokud nebudete mít stejnou úroveň energie, ztratí o vás zájem rychleji, než jste si mysleli.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz