Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo se kamarádí se svým ex? Tři znamení k tomu mají sklony

/
  • Dokážete se kamarádit s ex?
    Dokážete se kamarádit s ex? (profimedia)
    20. května 2021 ● 10:56

    Někteří lidé chtějí vymazat své bývalé ze života a nemít na ně jedinou vzpomínku. Vymažou fotky, čísla, zablokují je na sociálních sítích, aby je nemuseli vůbec vidět. Přátelství s nimi pro ně ani nepřipadá v úvahu. Existují však lidé, kteří jsou rádi, že mají se svým bývalým přátelský vztah. Tato tři znamení mezi ně patří.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou lehkomyslní, ale féroví lidé, kteří se ke svým ex netočí zády. Vzdušná znamení se neřídí emocemi tak jako vodní znamení. Proto se při setkání se svým bývalým nijak zvlášť emotivně neprojevují a mohou se chovat přátelsky a dokonce se tak i cítit.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci si ze všech znamení zvěrokruhu nejvíce cení vztahů. Nemohou tedy úplně ukončit všechny vazby na svého bývalého. Znamenalo by to pro ně ztrátu všech vzpomínek. A oni si vzpomínek  velmi cení. Budou se tedy snažit být se svým bývalým v co největším kontaktu. Raci jsou pečující znamení zvěrokruhu, které je silně propojenou s přírodou. Hodně se starají o druhé, proto nepřetrhají vztahy a budou se snažit ex kontaktovat, aby věděli, jak se jim daří.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelec je flexibilní znamení zvěrokruhu. Nevadí jim tedy změny a nemají problém přijmout změnu ve svém životě. Protože jsou nejdobrodružnějším znamením zvěrokruhu, rádi získávají nové zkušenosti. Pokud se tedy z jejich bývalé lásky vyklube nový přítel, je to pro ně vzrušující.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz