Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop: Raci budou v kliku, Váhy čeká střídání stráží

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    2. září 2021 ● 06:00

    Milostnými nástrahami prvního podzimního měsíce vás provede čarodějka Ariana Argoni. Kdo najde lásku a koho čekají problémy?

  • 1.

    Beran

    ...
    Do vztahu se vám vloudí trocha netrpělivosti. Budete na nějaký příslib lásky nebo sexu čekat tak dlouho, až vám začne docházet trpělivost.

  • 2.

    Býk

    ...
    Budete hledat nezávazný vztah - nevztah, spíše pro pobavení než zakládání rodiny nebo placení alimentů, ale vaše protějšky se hned budou chtít ženit a vdávat.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Při uskutečňování svých plánů nebudete spokojení, protože ten druhý nebo ta druhá vždy udělá něco, co jste v původním plánu neměli nebo budete mít dojem, že se vám to nehodí.

  • 4.

    Rak

    ...
    Spokojenost a vztahová jistota vás bude provázet celý tento měsíc. Co si usmyslíte, to budete mít, možná by to chtělo jen trochu více fantazie a odvahy, abyste potom měli na co vzpomínat.

  • 5.

    Lev

    ...
    Je možné, že se budete chtít s někým rozejít, ale bude trochu potíž sehnat někoho jiného. Když budete sondovat mezi původními partnery z minulosti, tak se vám nebude hodit ani jeden. Nakonec zůstanete u toho současného.

  • 6.

    Panna

    ...
    Budete se o někoho snažit, ale nebudete si jistí, že jsou vaše city, popřípadě i vaše snaha opětovány. Na druhou stranu je ale možné, že určité překážky, které se budete snažit překonávat budou dost nezvyklé, až atypické, například budete oba zadaní nebo budete bydlet daleko od sebe.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Začnete jeden vztah a hned uvidíte, že to není ono, tak se vrhnete do jiné náruče - a ono to zase nebude ono. Tímto způsobem můžete vystřídat více partnerů a pokud už nemáte pevný vztah z minulosti, tak během tohoto měsíce nikoho spolehlivého nenajdete.

  • 8.

    Štír

    ...
    Můžete si užívat partnerského života plnými doušky, nic vám nebude stát v cestě. Možná přijdete i na myšlenku vyzkoušet si několik partnerů najednou, ale pozor na Střelce, protože na tom budou obdobně.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Nebudete řešit jen jeden vztah, ale spíše dva nebo tři vztahy. Budete úspěšní v práci a ve společnosti, tím se bude zvyšovat váš partnerský kredit, ale je dobré si občas vzpomenout na staré dobré přísloví, čeho je moc, toho je příliš.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Mohou se občas, zvláště s poněkud vrtkavým vztahem, spojit starosti nebo pocit nejistoty, ale jinak by vše mělo fungovat částečně podle pravidel a částečně podle vašich představ. Výsledkem by měla být celková spokojenost.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Trochu budou dělat problémy vedlejší vztahy, pokud nějaké budou. Spíše by bylo lepší věnovat se tento měsíc pouze jednomu partnerovi a na ostatní klidně i zapomenout, oni se připomenou na konci měsíce sami.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Budou trochu netečné, trochu jakoby "za sklem", ale všechno, co se týká spokojeného partnerství bude u Ryb fungovat na jedničku. Zbývá, jen se s nimi na čemkoliv domluvit. Přijdou včas a na schůzku nezapomenou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz