Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Randíte se svými ex? Tato tři znamení to dělají!

/
  • Vstupujete do stejné řeky?
    Vstupujete do stejné řeky? (istock.com)
    11. června 2021 ● 06:00

    Podle horoskopu existují tři znamení, která často uvíznou ve vztazích "on-again, off-again“ a svým expartnerům dávají ráda druhou šanci. Po rozchodu se snaží jít dál, ale pokud potkají bývalého či bývalou, často se k nim vrátí a uvíznou v kolotoči rozchodů a setkání. Málokdy jsou tito lidé ovšem v pasti opakujících se vztahů šťastní.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Lidé ve znamení Berana jsou silní, odvážní, stateční a neváhají riskovat. Jejich impulzivní chování je nutí udělat rychle cokoli, co chtějí, aniž by ztráceli čas. Pokud například ostatní uvažují o tom, že pošlou zprávu svému bývalému, Beran to už udělal. Pokud opravdu nechcete mít takový vztah, který se opakuje, přestaňte plýtvat energií. Nejprve si to pořádně promyslete a nenechte se přemoct svým fyzickým pudem.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Vzdušnému znamení Vah záleží na partnerském vztahu, a proto by tito lidé rádi dali druhou šanci svému bývalému. Vždy se budou snažit zjistit, co bylo před rozchodem špatně, a proto to chtějí zkusit ještě jednou. Kromě toho Váhy, které milují společnost, také nesnášejí samotu. Pokud tedy chcete tento koloběh zastavit, začněte chodit s lidmi, kteří jsou více uzemnění a kteří si budou vážit vaší přirozenosti. Dejte si prostor k přemýšlení o tom, co skutečně chcete.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou přizpůsobiví, flexibilní a otevření. Jejich vztahové konflikty a rozchody tak budou spíše situační než trvalé. Místo toho, aby svého bývalého partnera zcela odstřihli od svého života, raději se vrátí k minulosti a budou přemýšlet o tom, že se jejich partner možná změní. Díky tomu mají tendenci upadat do vztahů "on-again, off-again". Není pro ně problém být ve vztahu a pak zas nebýt, adaptují se. Otázkou je, jestli jim to přináší něco pozitivního.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz