Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak se chováte na začátku vztahu? Kozoroh rozmazluje a chrání, Rak je nedůvěřivý.

/
  • Jdete do vztahu po hlavě, nebo opatrně?
    Jdete do vztahu po hlavě, nebo opatrně? (profimedia)
    17. května 2021 ● 06:00

    Jaké pocity prožíváme, když se nám někdo líbí nebo někoho milujeme, jak reagujeme, jak dáváme najevo svou lásku k výjimečné osobě? Naše osobnostní rysy hrají při rozhodování o našich zvycích při randění hlavní roli a v takovém případě hodně napovídá horoskop.

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Když jste ve vztahu, začínáte tím, že svého partnera hýčkáte, kdykoli se vám naskytne příležitost. Kozorozi také stojí při svém partnerovi, kdykoli je jejich partner v nesnázích nebo potřebuje podporu.

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři se snaží, aby se jejich partner cítil výjimečný. Dávají svému partnerovi volnost a podporují ho v rozhodování týkajícím se kariéry i osobního života.

  • 3.

    Ryby

    ...

     

    Ryby se citově připoutají k osobě, se kterou chodí, a jsou vždy po ruce, aby s ní sdílely štěstí i smutky. Rády se svým partnerem tráví čas, aby ve vztahu udržely jiskru.

  • 4.

    Beran

    ...

    Jsou mistry lásky. Svůj milostný život si raději nechávají pro sebe. Mají tendenci člověka hodně pozorovat, než se pustí do vztahu, a pak ho posunou na další úroveň, když zjistí, že jejich partner je dostatečně kompatibilní. Vyjdou vstříc svému partnerovi, aby mu pomohli nebo naplnili jeho potřeby či touhy.

  • 5.

    Býk

    ...

    V milostném životě jsou to právě Býci, kdo činí veškerá rozhodnutí. Velmi jim záleží na jejich rodině. Budou se snažit, aby jejich pouto bylo pevnější nejen s osobou, se kterou chodí, ale i s členy jejich rodiny.

  • 6.

    Blíženci

    ...

    Máte tendenci chodit s lidmi, o kterých víte, že vás budou neustále poslouchat, abyste se vyhnuli jakýmkoli komunikačním mezerám. Nemáte potřebu někoho jakkoli peskovat. Často pro svého partnera plánujete překvapení, abyste si vybudovali silné citové pouto.

  • 7.

    Rak

    ...

    Když se vám někdo líbí, málokdy mu rychle otevřete své srdce. A když už s ním nakonec chodíte, snažíte se ho zkoušet, kdykoli se vám naskytne sebemenší příležitost. Pokud se ukáže, že je to ten pravý, zasypete ho láskou a starostlivostí. Možná se na svého partnera příliš upnete.

  • 8.

    Lev

    ...

    Pro Lvy platí, že když se o někoho zajímáte, začínáte s přátelstvím jen proto, abyste danou osobu poznali zevnitř, a také proto, abyste si ověřili její hodnotu. Stále vynakládáte úsilí, abyste zjistili, jak druhá osoba reaguje. Když však cítíte, že druhá osoba reaguje tak, jak jste chtěli, usilujete, aby byl váš vztah pevnější a trvalejší.

  • 9.

    Panna

    ...

    Ve vztahu máte tendenci vynakládat stejné úsilí jako váš partner. Jste svému partnerovi věrní. Čas od času máte ve zvyku kontrolovat, zda se váš partner taky snaží a nemá postranní úmysly.

  • 10.

    Váhy

    ...

    Když s někým chodíte, vynakládáte úsilí na to, abyste druhého poznali a vybudovali si tak silné citové pouto. Zároveň dbáte na to, abyste dostali to, co si zasloužíte.

  • 11.

    Štír

    ...

    Když chcete s někým chodit, začínáte pomalu tím, že se nejprve spřátelíte. Často druhou osobu zahrnujete péčí, láskou a pozorností nejen proto, abyste jí ukázali své city, ale také proto, abyste si před ní vybudovali dobrou image. Když však začnete s vytouženou osobou chodit, toužíte po vášnivém vztahu.

  • 12.

    Střelec

    ...

    Pro Střelce je podstatné že vybudují nejen romantický, ale také přátelský vztah. Střelci hledají ve svém partnerovi opravdového přítele, se kterým budou plánovat výlety, dobrodružné aktivity, projížďky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz