Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tvar těla vypovídá mnohé o povaze člověka: Jaký je ten váš?

/
  • Jaký je váš tělesný typ?
    Jaký je váš tělesný typ? (profimedia)
    25. dubna 2021 ● 06:00

    Často se řeší tělesné typy ve vztahu k hubnutí, ale věděli jste, že tvar vašeho těla může odhalit typ osobnosti?  

  • 1.

    Typ „hruška“

    Lidé, kteří mají tělo hruškovitého tvaru, bývají atraktivní pro opačné pohlaví. Okolí si jich cení za to, jací jsou a obdivuje je, ale oni ale raději přijímají komplimenty od svých blízkých. Na druhou stranu jsou vysoce sexuální a vášniví, ale i to pouze se svým partnerem. Jsou to pohodáři a život s nimi je příjemný.

  • 2.

    Typ „trojúhelník“

    ...
    Takoví lidé bývají klidní a velmi vyrovnaní, potřebují si udržet kontrolu nad většinou situací. Jsou intelektuálně aktivní jed, promýšlejí situace a své jednání.  Pro okolí jsou atraktivní. Jsou také velmi motivovaní, pokud jde o sex, hledají rafinované potěšení a experimenty.

  • 3.

    Typ „obdélník“

    ...
    Jsou to klasičtí romantici. Milují krásné věci a lidi, kteří mají šarm a podobný vkus jako oni sami, a také těmi, kdo jsou výjimečně krásní. Mají vyvážený sexuální apetit, nejsou ani chladní, ani přehnaně lační sexu.

  • 4.

    Typ „obrácený trojúhelník“

    ...
    Zvláště muži s tímto typem těla jsou velmi atraktivní, ale pro ně je pozornost spíš nežádoucí. Jsou totiž často introvertní a rádi si své věci nechávají pro sebe. Jsou trochu plaší a cítí se opravdu trapně, když jim někdo lichotí. Tito lidé jsou vysoce sexuální.

  • 5.

    Typ „přesýpací hodiny“

    ...
    Lidé, kteří mají tvar přesýpacích hodin, jsou považováni za atraktivní. Jsou velmi sebevědomí a mohou být opravdu vybíraví, pokud jde o partnery. Jsou atraktivní také proto, že jsou velmi nezávislí a neváhají svých tělesných předností využít ke svému prospěchu. Mají dobře uspořádaný sexuální život a jako osobnosti mohou skutečně dominovat.

  • 6.

    Typ „ovál“

    ...
    Ti, kteří mají oblý tvar těla, jsou obvykle velmi žoviální, milující zábavu a mají velký smysl pro humor. Bývají loajální a okolí jim může důvěřovat. Pro ty, které milují, jsou ochotni obětovat všechno, lásku ale nikdy nepředstírají.

  • 7.

    Typ „diamant“

    ...
    Takoví lidé jsou velmi introvertní. Rádi si udržují odstup a žijí sami. Fyzický akt sexu na ně nemá velkou váhu a raději by měli podnětný vztah, než aby se vášnivě milovali. Partnery hledají poměrně složitě, protože dlouho trvá, než najdou toho pravého.

Autor: neo

Klíčová
slova

vztahy podle horoskopu sex vztah

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz