Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Seznamujete se snadno? Tato čtyři znamení jsou v tom experti

/
  • Přátelíte se snadno?
    Přátelíte se snadno? (iStock)
    26. srpna 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří nejsou tak přátelští a vřelí jako ostatní. Trvá jim dlouho, než se sžijí s novými lidmi, a nenavazují kontakty snadno. Na druhou stranu jsou lidé, kteří se s cizími lidmi okamžitě sblíží. Nemají žádné komplexy ani zábrany a dokážou se bavit s každým, koho potkají. Jsou laskaví, přátelští a vřelí, ale mají i sobecké důvody. Bojí se totiž samoty.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou přátelští a vřelí. Snadno se sžijí s ostatními lidmi, a proto jsou vždy připraveni se přátet. Líbí se jim představa, že se každý den setkávají s novými lidmi a sdílejí jejich zážitky.

  • 2.

    Rak

    Rak
    Raci jsou milující lidé. Hledají toho "pravého". Věří, že k tomu, aby potkali toho jediného výjimečného člověka, je třeba chodit s co nejvíce lidmi.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou milují zábavu, kteří neberou život příliš vážně. Jistě, mají se docela hluboce rádi, a proto mají pocit, že každý by měl mít tu výsadu, aby s nimi mohl chodit!

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři jsou okouzlující osobnost a dokážou snadno zapůsobit na každého člověka, kterého potkají. Okamžitě přitahují lidi, kamkoli přijdou, a jsou tak profesionály v randění.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz