Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo má "fobii z lásky"? Jsou to tato tři znamení

/
  • Bojíte se závazků?
    Bojíte se závazků? (iStock.com)
    23. srpna 2021 ● 08:00

    Někteří lidé sní o tom, že se do někoho hluboce zamilují. Mají představu pohádkového románku a celý život čekají, až potkají někoho výjimečného. Na druhou stranu jsou jiní lidé, kteří mají vrozený strach se zamilovat. Cítí strach být před někým svým nejzranitelnějším já a bojí se zlomeného srdce.

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lidé, patřící k tomuto znamením zvěrokruhu jsou sebevědomí a sebejistí jedinci, ale bojí se zlomení srdce. Nedůvěřují lidem naplno a nevěnují se někomu celým srdcem.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panny se bojí zamilovat. Mají problémy s důvěrou a mají pocit, že by je druhá osoba mohla zradit nebo si zahrávat s jejich city. Proto se drží zpátky, kdykoli cítí, že si k někomu vytvářejí hluboké sympatie.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou známí jako lehkovážní a dobrodružní, ale když přijde na srdeční záležitosti, jsou ustrašení, bojácní a uzavření. Do lidí se jen tak snadno nezamilují a drží se ve střehu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz