Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Láska prochází žaludkem: Nejvíc pro tato tři znamení

/
  • Necháte se nalákat?
    Necháte se nalákat? (Shutterstock)
    10. srpna 2021 ● 06:00

    Doma uvařené jídlo znamená teplo domova, péči, jídlo je dokonce i jazykem lásky.  Na známé rčení rozhodně něco je a pozor, neplatí to jen pro muže, ale i pro ženy.  Každopádně, tato tři znamení na domácí kuchyni ulovíte.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Raci jsou známí tím, že jsou vázáni na domov. Jejich život se točí kolem domova a členů rodiny. Pokud jde o jídlo, dávají přirozeně přednost domácí kuchyni před gurmánskými pokrmy, protože je připravována s láskou. Navíc je může stresovat

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Váhy mají rády jednoduché a nekomplikované věci. Také jídlo mají rády jednoduché, přízemní a skromné. Nepotrpí si na efektní techniky ani exotické ingredience, potrpí si na „maminkovská“, ale i dětská jídla.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štíři milují jídlo, protože se při něm nemusí nic předstírat a není tak neosobní a přepychové jako jídlo pro gurmány. Líbí se jim, že domácí jídlo je skutečné, autentické a připravené s láskou. Líbí se jim opravdovost a pohodlí, které s sebou takové jídlo přináší a hlavně se ji líbí, že o ně někdo pečuje.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz