Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

4 znamení zvěrokruhu, se kterými je radost jít na rande

/
  • S kým si vyrazit?
    S kým si vyrazit? (Profimedia)
    9. srpna 2021 ● 10:08

    Existují lidé, kteří nejsou ochotni přistoupit na kompromis a chtějí, aby vše bylo podle nich, ovšem podle astrologie existují také znamení zvěrokruhu, která jsou přizpůsobivá, milující a starostlivá, a proto je s nimi radost chodit. Která to jsou?

  • 1.

    Blíženci

    ..
    Blíženci jsou jedním z nejspolečenštějších znamení zvěrokruhu. Je to proto, že jejich osobnost je bezstarostná a přátelská. Lidé je mají rádi, protože Blíženci nevěří na žádné mindráky a jsou prostí, přímí a upřímní.

  • 2.

    Rak

    ..
    Lidé patřící k tomuto znamení zvěrokruhu jsou empatičtí, laskaví, soucitní a starostliví. Rádi upřednostňují potřeby druhých před svými, a proto jsou jedním z nejideálnějších znamení zvěrokruhu pro randění.

  • 3.

    Váhy

    ..
    Váhy nemají žádné zábrany. Dokážou snadno splynout s lidmi a jsou okouzlující a nekomplikované. Mají přitažlivou osobnost a vyznačují se přátelským a uvolněným chováním.

  • 4.

    Střelec

    ..
    Střelci jsou známí tím, že jsou milující, vřelí a laskaví. Nevěří na přílišné komplikování záležitostí a jsou pohodoví a uvolnění. Chtějí se jen bavit a vytvářet si hezké vzpomínky!

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz