Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dětinové zvěrokruhu: Kdo je věčný Petr Pan?

/
  • Dětinští lidé dokážou být někdy pěkně otravní.
    Dětinští lidé dokážou být někdy pěkně otravní. (profimedia)
    22. července 2021 ● 08:00

    Dětství je pro ty šťastnější z nás obdobím ochrany, péče, hýčkání a rozmazlování.  Nemuseli jsme nést žádnou zodpovědnost, neměli jsme povinnosti. Není divu, že někteří odmítají dospět. Která znamení k tomu mají sklony?

  • 1.

    Beran

    ...
    Lidé narození ve znamení Berana vědí, jak si věci vynutit, křičí, trucují a vydírají, dokud druhého nepřesvědčí! Mají problémy s temperamentem a mají záchvaty vzteku stejně jako děti. Jsou to často horkokrevné a nezralé bytosti, které nemyslí na nikoho jiného než na sebe.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci milují představu, že je okolí hýčká. Stejně jako dítě naprosto nesnášejí, když je lidé ignorují nebo odsouvají na vedlejší kolej. Mají také tendenci se snadno urazit a nikdy si ze sebe nedokážou udělat legraci.

  • 3.

    Rak

    ...
    Raci jsou náladoví, nezralí a temperamentní. Pro své iracionální chování a časté záchvaty vzteku jsou často označováni jako "dětinští". Snadno se rozzlobí a urazí a dvakrát se nerozmýšlejí, než řeknou něco, co by mohlo druhou osobu ranit.

  • 4.

    Ryby

    ...
    Lidé narození v Rybách žijí ve svém vlastním světě. Nemohou se starat o to, co si o nich lidé myslí, a nezajímají se o své role a povinnosti dospělých, protože se izolují od reality.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz