Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nechávají si své pocity pro sebe: Tato tři znamení k tomu mají sklon

/
  • Dělá vám problém svěřit se ostatním?
    Dělá vám problém svěřit se ostatním? (iStock)
    14. října 2021 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří nemají problém vyjádřit své pocity a říct, co mají na srdci. Jsou výřeční, otevření a ve svém přístupu extrémně přímí. Na druhou stranu existují lidé, kteří si dvakrát rozmyslí, než něco řeknou. Mají velký problém vyjádřit, co cítí, nebo verbalizovat své emoce.

  • 1.

    Rak

    Rak
    Raci jsou extrémně emocionální a citliví. Ačkoli hodně cítí a chtějí toho hodně říct, nedělají to. Své emoce drží v sobě, protože mají tendenci o všem příliš přemýšlet a bojí se lidem ukázat svou pravou tvář.

  • 2.

    Štír

    Štír
    Štíři mají tendenci své emoce nevyjadřovat slovně. Rádi věci pozorují a své myšlenky si nechávají pro sebe. Jsou to ti, kteří neradi celý den žvaní a jsou od přírody tajemní, tiší a introvertní.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci se cítí nesví být sami sebou v přítomnosti lidí. Mají pocit, že by je lidé mohli soudit, a proto si své pocity rádi nechávají pro sebe. Střelci se necítí dostatečně sebevědomí na to, aby otevřeně řekli, co mají na srdci, a proto je pro ně obtížné se vyjádřit.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz