Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Superschopnosti podle horoskopu: Jaká je ta vaše?

/
  • Skrývá se ve vás superhrdina?
    Skrývá se ve vás superhrdina? (profimedia)
    12. července 2021 ● 06:00

    Všichni jsme obdařeni nějakým skrytým talentem. Možná to chvíli trvá, než se projeví, nebo ho nedokážeme pochopit či najít. Možná vám k nalezení toho vašeho pomůže právě horoskop. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani jsou známí svými pozoruhodnými vůdčími schopnostmi a tvrdohlavou osobností. Jelikož tomuto ohnivému znamení vládne Mars, dokáže vás porazit v jakémkoli sportu nebo fyzické aktivitě. Mezi jejich skryté talenty patří tanec a jakákoli fyzická zdatnost.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býci jsou zemský živel, takže jsou domáčtí, spolehliví a nakonec si vždycky udělají věci po svém. Vládne jim milovnice luxusu - Venuše. Užívají si života plnými doušky. Můžete se spolehnout, že vám pokaždé připraví něco dobrého. Mezi jejich skryté talenty patří kutilství v kuchyni a malování.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    Blíženci jsou známý tím, že jsou nejlogičtější a nejsvědomitější. Jsou to mimořádně dobří komunikátoři. Jelikož jim vládne element vzduchu, jsou velmi společenští. Překvapí vás svými znalostmi. Mezi jejich skryté talenty patří obratnost ve vyjadřování a spisovatelský talent.

  • 4.

    Rak

    ...
    Mnozí z nás znají Raky jen pro emocionální schopnosti, ale nevíme, že jsou to rození tvůrci. Jelikož jim vládne Měsíc, jejich schopnost vytvářet pro lidi bezpečná útulná místa je úžasná. Protože jsou ze všech nejkreativnější, dokážou být opravdu dobrými architekty a herci.

  • 5.

    Lev

    ...
    Lvi mají velkou energii. Jsou známí jako egoisté, kteří vyhledávají pozornost, lidé však pomíjejí jejích velké srdce. Jsou to jedni z nejštědřejších lidí. Jejich skrytým talentem by mohlo být ovlivňování módy/životního stylu a plánování akcí.

  • 6.

    Panna

    ...
    Panny jsou perfekcionistky. Jejich smysl pro každý detail je chvályhodný. Nečekaným změnám se přizpůsobují jako profesionálové a okamžitě nacházejí řešení. Mezi jejich skryté talenty patří psaní a plánování akcí.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Váhy usilují o rovnováhu, harmonii a vztahy. Toto vzdušné znamení ovládané Venuší je známé svou elegancí a šarmem. Mají talent najít pro každého dokonalý protějšek. K jejich skrytému talentu rozhodně patří být dohazovačem a interiérovým designérem.

  • 8.

    Štír

    ...
    Štíři jsou intenzivní a hlubocí stejně jako jejich živel voda. Disponují osobním magnetismem, kterým dokážou snadno přesvědčit kohokoli. Protože jsou vysoce intuitivní a instinktivní povahy, mohou být lidským detektorem lži. Jsou to nenápadní senzibilové. K jejich skrytému talentu patří okultní vědy a vyšetřování.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Střelci jsou filozofové. Je to nejoptimističtější znamení ze všech. Jsou to rytíři cti a silné morálky. Rádi riskují. Jelikož jim vládne Jupiter, štěstí jim vždy přeje. Jejich skrytým talentem je obchodování s akciemi a žurnalistika.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi jsou praktičtí, inteligentní a zodpovědní. Jejich sarkastický smysl pro humor je sám o sobě uměleckým dílem. Toto znamení ovládané Saturnem je středem pozornosti všech společenských setkání. Jejich skrytým talentem je rozhodně stand up komedie.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři jsou nejvíce kreativní a společenští. Jsou nekonvenční a a vždycky si dělají věci po svém. Díky své rebelské povaze určují trendy. Jejich skrytým talentem je módní návrhářství a fotografování.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Ryby jsou odborníci na hledání dobrého v každé situaci. Jelikož tomuto vodnímu znamení vládne Neptun, řídí se hlubokými city. Jejich zasněná povaha je důvodem, proč vidí sklenici napůl plnou i v děsivé situaci. Jsou to proroci pozitivity. Mezi jejich skryté talenty patří být veřejným motivátorem a malířem.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz