Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ctižádostivci horoskopu:  Kdo má tah na branku a kdo raději pohodu?

/
  • Chcete být šéf?
    Chcete být šéf? (profimedia)
    19. dubna 2021 ● 12:46

    Máte vysoké cíle, nebo dáváte přednost pohodě? Některé z nás ctižádost žene k nejvyšším metám, někdo by se nevzdal své svobody a  někdo prostě vládnout netouží. Do které skupiny patříte vy?

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou nejambicióznější a také rádi dominují. Rádi vládnou a milují lichoty. Pokud se jim daří dosahovat svých cílů, jsou laskaví a užiteční i pro okolí.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorožci jsou velmi přímí. Vědí, co přesně ve svém životě chtějí dosáhnout. Řídí se pravidly a jsou velmi oddaní. Jsou ukáznění a nedělají nic bez plánování. Sní o velkých věcech a jsou k sobě velmi přísní.

  • 3.

    Býk

    Býk
    Býci jsou velmi tvrdohlaví a to jim pomáhá dosáhnout jejich cílů. Jsou velmi pracovití a rádi žijí klidný a pohodlný život.

  • 4.

    Beran

    Beran
    Berani jsou velmi pracovití. Jsou zábavní a spontánní a i to přispívá k jejich úspěchu. Mohou být tvrdým konkurentem pro každého. Milují své blízké a své soukromí si chrání.

  • 5.

    Blíženci

    Blíženci
    Ačkoli se jejich dvojí osobnostní rys může být někdy matoucí, mají jasnou mysl a jsou si jistí tím, co chtějí. Mají velmi dobré komunikační dovednosti, které jim pomáhají dosáhnout jejich cílů.

  • 6.

    Štír

    Štír
    Štíři jsou tvrdí, rozhodní, žárliví, ctižádostiví, tajemní, choleričtí, ale zároveň loajální a čestní. Jsou velmi talentovaní. Je o nich také známo, že jsou intuitivní, asertivní, vynalézaví, záhadní, cílevědomí a přizpůsobiví. Tyto vlastnosti jim pomáhají v kariéře.

  • 7.

    Rak

    Rak
    Raci jsou velmi intuitivní, věrní a starostliví lidé. Jsou dobrosrdeční a pečující a také velmi náladoví. Potřebují se k práci motivovat, ale díky své intuici si najdou cestu ke svému cíli.

  • 8.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři jsou nebojácní, silní vůdci a nezávislí. Jsou to vysoce intelektuální a kreativní lidé. Mohou pracovat nepřetržitě celé hodiny. Jejich profesionální kvalitou je kritické myšlení, sociální inteligence a asertivita.

  • 9.

    Panna       

     
    Panna
    Panny jsou perfekcionisté. Ukazují dokonalost v každé práci, kterou dělají. Jsou pracovití, kreativní, spolehliví, trpěliví, laskaví, kritičtí, ale zároveň tvrdohlaví. Jejich práce je baví.

  • 10.

    Ryby

    Ryby
    Ryby jsou ze všech nejkreativnější. Jsou to velmi empatičtí, velkorysí a emotivní lidé. Mají silnou intuici a dokážou se přizpůsobit jakékoli situaci, takže mohou pracovat samostatně, ale také jsou skvělým členem týmu.

  • 11.

    Váhy

    Váhy
    Váhy nejsou vůbec ambiciózní. Rády užívají si svůj život naplno. Ale zároveň jsou laskaví, diplomatičtí, taktní, oddaní a okouzlující lidé. Volí si kreativní práci.

  • 12.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou nejméně ambiciózní lidé ve zvěrokruhu. Jsou zábavní, spontánní, optimističtí, spravedliví, čestní a milující svobodu. Neradi se vážou a jejich životní cesta bývá trochu osamělá.  

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz